Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. December 18. 08:54, szerda | Helyi
Forrás: lvp / fotó: hidlap.hu

Beteg gyermeknek gyűjtenek az esztergomi művészek

Beteg gyermeknek gyűjtenek az esztergomi művészek

Péntekig látható a Kaleidoszkóp Ház és az Euró-híd Alapítvány közös szervezésében a Rondella Galériában a II. Művészet Esztergomért adventi kiállítás és vásár. Az alkotások árából a szervezők beteg gyermeket támogatnak.

Idén másodszor rendezte meg a Kaleidoszkóp Ház és az Euró-híd Alapítvány a Művészet Esztergomért adventi kiállítás és vásárt, melynek célja a város kulturális életének felpezsdítése, valamint egy beteg gyermek gyógykezelésének támogatása. A kiállításon és vásáron eladott alkotások árának tíz százalékát a gerincbetegségben szenvedő Bujdos Berci gyógyítására ajánlották fel az esztergomi művészek és a rendezvény szervezői. Ezentúl a befolyt összeg húsz százaléka az alapítványé lesz, mely ebből a későbbiekben esztergomi művészeket és kiállításokat támogat a szervezet.

Kiállítók: Maria Giovanna Ambrosone, Andráskó Péter, Boldog Vince, Bősz Erika, Lucia Černeková, Dezséry Dorottya, Énzsöly Kinga, Farkas Kata, Galyasi Géza Attila, Löfgren-Gazdag Ágnes, Gép Zsuzsi, Hangya Bálint, Hegyháti Emese, Horváth Roland, Kanász Nikolett, Kroó Anita, Magyarósi Éva, José Rizo , Navratil Judit, Nemes Péter, Oliver Arthur, Őry Annamária, Printa Akadémia, R & S gyűjtemény, Rutkai Bori, Simon Edina,Szabó Cseke Mózes, Szarka Fedor Guido, Szenteleki Gábor, Szunyoghy Viktória, Szuharevszki Babett, Szuharevszki Mihály, Szük Norbert, Takács Máté, Tamási Péter, Töttös Kata, Varju Krisztián, Verebélyi Diána, Verebics Kati, Vida Judit.

Kapcsolódó cikk videóval

Művészet Esztergomért - adventkor - VIDEÓ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.