Városlista
2023. január 27, péntek - Angelika

Hírek

2013. Október 21. 08:36, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Betörőket fogtak a kertvárosi polgárőrök

Betörőket fogtak a kertvárosi polgárőrök

Előállították szombat este azt a két férfit az esztergomi rendőrök, akiket a kertvárosi polgárőrök értek tetten betörés közben.

Szombat este háromnegyed 10 tájban az Esztergom-Kertvárosi Gárdonyi utca sarkán lévő Euro-Kapocs szállónál figyeltek fel a kertvárosi polgárőrük egy gyanúsan figyelő személyre. Ezt követően a polgárőrök megfordultak, majd az utcába hajtva egy fehér, furcsán parkoló Suzukit láttak.
„Kiszálltunk és kívülről befelé világítva a szálló épületébe, egy világos kabátos alakot láttunk meg, amint keresztül rohan a helyiségeken a másik utca felé. Mindkét személyt megfogtuk, a rendőrséget értesítettük, a megérkezésükig a fal mellett tartottuk az elkövetőket. A rendőrök nagyon hamar megérkeztek és megkezdték az intézkedést. Egyiküknél sem voltak iratok, ruházatuk átvizsgálásakor pedig fogók, feszítők és egyéb szerszámok kerültek elő” – számolt be Nagy László a kertvárosi polgárőrség elnöke.
A rendőrség mindkét férfit az elfogást követően előállították a rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.