Városlista
2023. december 7, csütörtök - Ambrus

Hírek

2013. Október 21. 08:36, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Betörőket fogtak a kertvárosi polgárőrök

Betörőket fogtak a kertvárosi polgárőrök

Előállították szombat este azt a két férfit az esztergomi rendőrök, akiket a kertvárosi polgárőrök értek tetten betörés közben.

Szombat este háromnegyed 10 tájban az Esztergom-Kertvárosi Gárdonyi utca sarkán lévő Euro-Kapocs szállónál figyeltek fel a kertvárosi polgárőrük egy gyanúsan figyelő személyre. Ezt követően a polgárőrök megfordultak, majd az utcába hajtva egy fehér, furcsán parkoló Suzukit láttak.
„Kiszálltunk és kívülről befelé világítva a szálló épületébe, egy világos kabátos alakot láttunk meg, amint keresztül rohan a helyiségeken a másik utca felé. Mindkét személyt megfogtuk, a rendőrséget értesítettük, a megérkezésükig a fal mellett tartottuk az elkövetőket. A rendőrök nagyon hamar megérkeztek és megkezdték az intézkedést. Egyiküknél sem voltak iratok, ruházatuk átvizsgálásakor pedig fogók, feszítők és egyéb szerszámok kerültek elő” – számolt be Nagy László a kertvárosi polgárőrség elnöke.
A rendőrség mindkét férfit az elfogást követően előállították a rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 06. 12:08, szerda | Helyi

»Őt dicsérte koldus, árva, emlékezzünk jóságára!«

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.