Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Január 16. 08:01, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Betört, rabolt, kifosztott, idős nénit faléccel bántalmazott, mindezt 18 évesen

Betört, rabolt, kifosztott, idős nénit faléccel bántalmazott, mindezt 18 évesen

Rablás miatt kapták el a rendőrök a 18 éves fiatalt, aki mint kiderült Dorogon és Esztergom-Kertvárosban is több bűncselekményt elkövetett, köztük egy idős nénit faléccel ütött, majd elvette fülbevalóját.

Kifosztás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya S. Martin ellen. A 18 éves férfi a rendelkezésre álló adatok szerint még január 11-én Dorogon az utcán megtámadta a sértettet, elvette tőle a pénztárcáját, majd elmenekült a helyszínről. A dorogi nyomozók négy nappal a rablást követően Esztergom-Kertvárosban elfogták a férfit és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.
Kiderült, hogy S. Martin az elmúlt hetekben több bűncselekményt is elkövetett. 2013 decemberében és 2014 januárjában négy alkalommal tört be dorogi üzletekbe és szórakozóhelyekre. Egy dorogi sörözőből televíziót, készpénzt és szeszesitalokat tulajdonított el. Egy másik szórakozóhely raktárhelyiségéből és két zöldségüzletből készpénzt, valamint mobiltelefont és különböző élelmiszereket lopott el.

A 18 éves férfi január 13-án este becsöngetett egy idős dorogi asszony lakásába. Mikor a néni ajtót nyitott, S. Martin egy faléccel ütni kezdte és kitépte a sértett füléből a fülbevalóit. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését és részletes beismerő vallomást tett. S. Martin ellen – őrizetbe vétele mellett – két rendbeli lopás bűntett, két rendbeli lopás vétség, rablás bűntett és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya és kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.