Városlista
2022. november 27, vasárnap - Virgil

Hírek

2019. Január 02. 10:48, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - fotó: rtve.hu

Bezárt a szemétszállító esztergomi ügyfélszolgálata - Más viszi majd el a szemetet

Bezárt a szemétszállító esztergomi ügyfélszolgálata - Más viszi majd el a szemetet

Szerződés hiányában bezárt a Vertikál Zrt. esztergomi ügyfélszolgálata, a jövőben ráadásul a hulladékszállítást Esztergomban és Lábatlanban már nem az Eszköz Kft. végzi.

FRISSÍTÉS 2 - Új ügyfélszolgálati iroda nyílik – Biztosított a szemétszállítás!

A közelmúltban hívtuk fel a figyelmet a Vertikál Zrt. legutóbbi értesítésére. E szerint a 35 illetve 60 literes hulladékgyűjtő edényekre vonatkozó, kötelező adategyeztetés és igazolás-benyújtás határidejét az ünnepekre való tekintettel 2019. február 28-ra módosította a cég.

Most azonban a céget érintő újabb információra hívta fel a figyelmet az RTVE. Szerződés hiányában bezárt a Vertikál Zrt. esztergomi ügyfélszolgálata a Pór Antal téren. A régiós tévé szerint a szerződés hiányán túl ráadásul jelentős összeggel tartozik a Vertikál Zrt. az Eszköz Kft-nek.

Esztergomban így jelenleg most nincs ügyfélszolgálata a térségi hulladékszállítást végző cégnek.

FRISSÍTÉS: Az Eszköz Kft. közlemény:

Tájékoztatás a hulladékszállítás változásáról

2019. január 2-tól nem az Eszköz Kft. látja el alvállalkozóként a hulladékszállítást Esztergom és Lábatlan településen, ezzel egy időben megszűnik az Eszköz Kft. ügyfélszolgálati irodája is a városban.

A feladatot eddig alvállalkozóként ellátó Eszköz Kft-vel a fővállalkozó (annak ellenére, hogy a fővállalkozó jelentős összegű tartozást halmozott fel az Eszköz Kft. felé) nem hosszabbította meg a szerződését, tájékoztatásuk szerint 2019. január 2-től más alvállalkozók igénybevételével biztosítják az eddigi menetrendnek megfelelően a közszolgáltatást.

Szeretnénk továbbá felhívni minden érintett figyelmét, hogy január 2-től az Eszköz Kft. – szerződés hiányában – beszünteti a Pór Antal téri ügyfélszolgálati iroda működését, kérdéseikkel közvetlenül a Vertikál Zrt. ügyfélszolgálatához (8154 Polgárdi, Szabadság u. 26., Tel.: +36 22 576 070, mail: info@vertikalrt.hu) tud fordulni.

Szeretnénk egyben megköszönni valamennyi ügyfelünk számára az elmúlt évek együttműködését – az Eszköz Kft. 2003 óta, több mint 15 éve végezte a hulladékszállítást Esztergomban – és bízunk benne, hogy a későbbiekben ismét lehet mód arra, hogy esztergomi cég lássa el a hulladékszállítást a városban.

A mostani változások okozta kellemetlenségekért elnézést kérünk, cégünk egészen december végéig bízott abban, hogy a korábbi feltételekkel megegyező szerződés keretén belül folytathatja alvállalkozóként a hulladékszállítást Esztergomban.
A változások az esztergomi és lábatlani ügyfeleinket érintik, a táti kistérségben továbbra is az Eszköz Kft. végzi a hulladékszállítást.

2019. január 2., Esztergom
Esztergomi Köztisztasági Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.

2022. November 16. 09:40, szerda | Helyi

LICHNER BARBARA ÉS LISÁNYI ENDRE NYERTE A 2022-ES KALEIDOSZKÓP-DÍJAT

A Petőfi 200 emlékév tiszteletére az Eurohíd Alapítvány is meghirdette idei összművészeti pályázatát, Petőfi 200: Elpusztuló kert ott a vár alatt címmel.

2022. November 10. 16:04, csütörtök | Helyi

BOZSÓ ANDRÁS: ÉS / VAGY

Bozsó András fotóművész és/vagy című kiállítása nyílik az esztergomi Kaleidoszkóp Házban 2022. november 19-én, 19:00 órakor. A kiállítást Bakács Tibor újságíró, kritikus nyitja meg.