Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Szeptember 24. 10:22, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Bezárta a tokodi betörőket a biztonsági őr – irány az előzetes (VIDEÓVAL)

Bezárta a tokodi betörőket a biztonsági őr – irány az előzetes (VIDEÓVAL)

Többször tört be a két tokodi férfi az egyik helyi raktárban, ám utolsó akciójuk balul sült el, mivel a biztonsági őr rájuk zárta az ablakot, majd értesítette az illetékeseket. Az egyik gyanúsított előzetesben.

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 20 éves férfit, aki társával együtt múlt pénteken betört egy tokodi raktárba. R. Istvánt és a 19 éves F. Zoltánt a biztonsági őr érte tetten, miközben lopni próbáltak. Hogy ne tudjanak elmenekülni az épület védelmével megbízott férfi rájuk zárta azt az ablakot, amelyen keresztül bejutottak, majd otthagyta őket. A biztonsági őr a történtekről tájékoztatta ismerősét, majd a helyi körzeti megbízottat, a rendőrségnek csak utolsóként szólt, így mire a járőrök a helyszínre értek, a tolvajok elmenekültek. A dorogi rendőrök így is elfogták a 20 éves R. Istvánt és a 19 éves F. Zoltánt, akik gyanúsítotti kihallgatásukon elismerték a bűncselekmény elkövetését. A két tokodi férfi elmondta, hogy nem először járt a raktárépületben. Szeptember 14-e óta több dolgot is elhoztak onnan, az eltulajdonított tárgyakat eladták. R. István és F. Zoltán ellen folytatólagosan, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. F. Zoltán a büntetőeljárás ideje alatt szabadlábon védekezhet, R. Istvánt viszont őrizetbe vette a rendőrség. A férfit a bíróság hétfőn előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.