Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Január 29. 08:02, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Bibliát lopott a 80 éves bácsitól az esztergomi férfi

Bibliát lopott a 80 éves bácsitól az esztergomi férfi

Bibliát, vallási folyóiratokat és énekes könyvet rejtett az a táska, amit vasárnap lopott el egy esztergomi férfi Dorogon egy 80 éves bácsitól. A 20 éves gyanúsítottat hamar elkapták a rendőrök.

Dorogon a vasúti aluljáróban sétált úti célja felé a 80 éves sértett vasárnap. Idős kora miatt lassan haladt. Nem vette észre, hogy valaki a háta mögé került. Már csak arra lett figyelmes, hogy egy férfi kirántotta a kezében lévő táskát és elszaladt az állomás irányába. Hiába kiabált utána, hogy abban számára fontos dolgok vannak, a férfi továbbrohant. A bácsi a tettesből nem sokat látott, de a dorogi nyomozóknak így is sikerült azonosítani F. Jánost, akit hétfőn elfogtak, majd gyanúsítottként hallgatták ki a 20 éves esztergomi férfit. F. János elismerte a bűncselekmény elkövetését, melyről azt vallotta, hogy hirtelen ötletből tette. Miután látta, hogy a táska számára nem tartalmazott nagy értéket, eldobta, Mindössze a pénztárcában lévő aprópénzt tette zsebre. A gyanúsított ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.