Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2013. Május 27. 15:50, hétfő | Helyi
Forrás: KEMRFK

Biciklis ütött el egy tokodi fiatal - segítség nélkül elhajtott

Biciklis ütött el egy tokodi fiatal - segítség nélkül elhajtott

Nem adott elsőbbséget és elgázolt egy kerékpárost egy 20 éves tokodi férfi vasárnap, majd az ütközés után elhajtott. Segítségnyújtás elmulasztás elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az esztergomi rendőrség.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a személygépkocsi vezetője Sárisáp belterületén közlekedett május 26-án 15 óra körüli időben, mikor egy kereszteződéshez érve a figyelmeztető tábla ellenére nem adott elsőbbséget a biciklisnek és elütötte. Az ütközés következtében a kerékpáros az autóra esett, majd onnan az úttestre. Bár a sértett jelezte a jármű vezetőjének, hogy megsérült a balesetben, a sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A gázoló ellen – szabadlábon hagyása mellett – segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.