Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Augusztus 15. 10:35, szerda | Helyi
Forrás: KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG

Bíróság előtt a buszvégen dühöngő férfi

Bíróság előtt a buszvégen dühöngő férfi

A buszvégállomáson lévő váróteremben garázdálkodott a férfi.

Az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot a buszváróban kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartást tanúsító férfival szemben.

A férfi elkövető 2017. október 8. napján 5 óra körüli időben, Esztergomban, a Simor János utcában található buszvégállomáson lévő váróteremben az ott elhelyezett kávéautomatát rugdosta, rángatta, ütötte. A biztonsági őr felszólította az elkövetőt, hogy fejezze be agresszív magatartását és kivezette a váróteremből. A vádlott ekkor hangosan szidalmazta a biztonsági őrt, támadóan lépett fel vele szemben, ami miatt a biztonsági őr a földre vitte a férfit, majd rendőri intézkedést kért.
A vádlott kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.
Az ügyészség a vádiratban a büntetett előéletű, ám a cselekmény elkövetését beismerő férfival szemben arra tett indítványt a bíróságnak, hogy tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben, közérdekű munka büntetésre ítélje.

Az ügyben az Esztergomi Járásbíróság jár el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.