Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Március 31. 10:01, csütörtök | Helyi

Bíróság előtt egy háromtagú, aljas, esztergomi banda

Bíróság előtt egy háromtagú, aljas, esztergomi banda

Aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés bűntette és csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt vádat emelt három esztergomi férfivel szemben az Esztergomi Járási Ügyészség.

Az egyik férfit és a sértettet más ügyben a rendőrség 2015. június 19. napján szembesítésre idézte. Az elkövető, a testvére, a barátjuk, valamint ismeretlen társuk azonban elhatározták, hogy emiatt a sértettet bántalmazzák, ezért a sértett férfi által üzemeltetett vendéglő közelében, az autóban ülve vártak rá. A sértett a lányával sétált az utcán, amikor az elkövetők észrevették, kiugrottak a kocsiból és feléjük indultak.

Ekkor a sértett a gyermekkel futásnak eredt, a kislány elmenekült, azonban a férfit az elkövetők utolérték, és test szerte ütlegelték, illetve rugdosták. A férfi a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A bántalmazók nyílt utcán tanúsított magatartása alkalmas volt arra, hogy megbotránkozást, riadalmat keltsen. A járási ügyészség a férfiakkal szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta.


Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.