Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.

A vádirati tényállás lényege szerint a nő 2013. évben bérbe vett egy komáromi társasházi lakást, ahol életvitelszerűen tartózkodott és saját maga prostitúciót folytatott, majd 2020. évben egy másik komáromi lakást is bérbe vett. Ezt követően az ingatlanokat díjazás ellenében prostitúciót folytató nők részére rendelkezésre bocsátotta. A vádlott a lakásokat egy fizetett szexuális szolgáltatások közvetítésével foglalkozó internetes honlapon hirdette meg.

A nő emellett kisebb mennyiségben kábítószert is tartott az egyik lakásban.

Az ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és kábítószer birtoklásának bűntette miatt emelt vádat a nővel szemben és a vádiratban indítványt tett arra, hogy a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje és állapítsa meg, hogy a vádlott ezalatt az idő alatt pártfogó felügyelet alatt áll.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.