Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. December 11. 13:25, péntek | Helyi
Forrás: InfoEsztergom

Börtönbe mehet a gyerekeit részegen verő esztergomi nő

Börtönbe mehet a gyerekeit részegen verő esztergomi nő

Vádat emelt az ügyészség az ellen a 41 éves esztergomi nő ellen, aki ittasan folyamatosan bántalmazta 13 és 11 éves gyerekeit. Az asszonyt börtönbüntetésre is ítélhetik.

Az Esztergomi Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt a 41 éves nővel szemben, aki Esztergom-Kertvárosban folyamatosan veszekedett és verte gyerekeit. Információk szerint az asszony egyedül nevelte a 11 és 13 éves gyermekeit, akikkel italozós életmódja miatt folyamatosan veszekedett. A nő rendszeresen részegedett le, ilyenkor több alkalommal lánya támogatta haza. Az asszony otthon is italozott, ilyenkor pedig mindenért ordibált gyerekeivel. Sőt bántalmazta is őket, gyakran pofon ütötte, kézzel és fakanállal is verte őket. Egy alkalommal meg azt mondta a kicsiknek, ha nevelőotthonba kerülnek, akkor ő felakasztja magát.

Április 18-án a tettlegesség sérüléssel zárult, a nő ugyanis hozzávágta fiához a számítógép billentyűzetet, aki 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A járási ügyészség az elkövetővel szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT