Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Április 05. 10:55, szerda | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu/ugyeszseg.hu

Börtönből fenyegette barátnőjét egy esztergomi férfi – majd kijött, megverte és bezárta

Börtönből fenyegette barátnőjét egy esztergomi férfi – majd kijött, megverte és bezárta

Személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a 36 éves férfivel szemben az Esztergomi Járási Ügyészség

A pár korábban élettársi kapcsolatban élt, ezalatt a férfi többször bántalmazta a nőt, illetve később még a börtönből is fenyegető leveleket küldött neki. A férfi szabadulását követően felkereste a sértettet, akire féltékeny volt, ezért vele továbbra is agresszíven viselkedett.

A férfi tavaly június 8-án, záráskor megjelent abban az esztergomi sörözőben, ahol a nő dolgozott, majd kérdőre vonta, hogy kivel létesített kapcsolatot, míg ő távol volt. A férfi az ajtó elé állt, nem engedte meg, hogy a nő bezárjon, majd hirtelen minden előzmény nélkül egy alkalommal, ököllel megütötte a nő arcát. Ezt követően a segítségért kiabáló sértettet a nyakánál megragadta, a száját befogta, majd a hajánál fogva a szórakozóhely belseje felé rángatta, megfenyegette és továbbra sem engedte ki. Miután a megfélemlített és bántalmazott nő végül beszámolt a partnereiről, őt a férfi elengedte.

A nő a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, de az ütés alkalmas volt súlyosabb sérülés okozására.
A férfivel szemben a járási ügyészség szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.