Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Április 15. 09:29, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Bővült a bölcsőde, esztergomi az év testnevelője, kapitányok akcióban

Bővült a bölcsőde, esztergomi az év testnevelője, kapitányok akcióban

Újra bővült az Aprófalva Bölcsőde… esztergomi pedagógus lett az év testnevelője… tiszteletadás, közönségtalálkozó és filmvetítés Albert Flórián emlékére… sárkány szépségverseny az Olvasókörben… Suzuki büszkeség videó

Újra bővült és fejlesztett az esztergomi bölcsőde
Bővült a férőhelyeinek száma valamint rugalmasabbá váltak a napközbeni ellátások, egyebek közt ezek köszönhetőek az esztergomi Aprófalva Bölcsőde múlt hétfőn átadott fejlesztésének. Részletek ITT!

Videón az esztergomi Suzuki új büszkesége
Már a Genfi Autószalonon bemutatkozott az új Suzuki SX4, az autóról azonban egy új videót tett közzé a gyár a közelmúltban. Részletek ITT!

Albert Flórián, film, Esztergom, Művelődési Ház, program,

Albert Flórián Esztergomban – tiszteletadás és közönségtalálkozó
A 2011-ben elhunyt legendás Albert Flóriánról készült filmet vetíti a művelődési ház április végén. Az eseményen az egyetlen magyar aranylabdás fiával, barátaival és a film alkotóival is találkozhat a közönség. Részletek ITT!

Sárkány szépségverseny, Szent György Nap az Olvasókörben
Sárkány szépségverseny, Szent György Nap, előadások, túra, egyebek között ezekkel várja a közönséget a Szentgyörgymezői Olvasókör áprilisban. Bárki nevezhet a sárkány szépségversenyre! Programok!

Az esztergomi Wieland Ilona az év testnevelője
A Testnevelési Egyetemen a közelmúltban adták át az Év Testnevelő Tanára díjat, melyet az esztergomi Wieland Ilona vehetett át. Részletek ITT!

Vácra költöztek az esztergomi vonatok
A Vác–Diósjenő közötti szakaszon álltak hadrendbe az esztergomi forgalomból kimaradó Desirók. Megszokott vonataink azonban a pályafelújítást követően visszatérnek az Esztergom-Budapest vonalra. Részletek ITT!

vonat, esztergomi vonal, Esztergom, vasút,

Kapitányok akcióban – rendőri vezetők buktattak le egy kocsifeltörőt
Rendőri vezetők fülelték le azt a szlovák állampolgárt, akit gépkocsi-feltörés elkövetésével gyanúsít az esztergomi rendőrség. Elfogását követően őrizetbe vették a 41 éves férfit. Részletek ITT!

Esztergomi vastelepen próbálkoztak a pilismaróti vastolvajok
Esztergomban próbálta meg eladni a lopott vasszajrét két pilismaróti tolvaj a minap. A gyanúsítottakat a maróti körzeti megbízott fogta el, majd értesítette a sértettet, hogy meglopták. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT