Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2019. Szeptember 04. 09:30, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Bővült a fizető parkolási zóna – A lakók kérése alapján

Bővült a fizető parkolási zóna – A lakók kérése alapján

Az ott élők kérésére fizetős parkolást vezetnek be az Árok utca és Eszperantó utca között.

Az Árok utcában lakók korábban az önkormányzatnak benyújtott kérelmükben kifejtették, hogy a környékbeli településekről munkába érkezők kora reggel elfoglalják a parkolóhelyeket az utcában, és késő délutánig megtelítik a szervizutat – írtuk korábban.

A képviselő-testület többször is tárgyalta az ügyet, majd úgy döntött, hogy az Árok utca páratlan oldalán a szervizúton – a Hősök terei körforgalom, az Eszperantó utca és az Árok utca közötti Mikszáth Kálmán, Jókai Mór és Deák Ferenc utcai szakaszon – bevezeti a fizetős parkolást.

Már kikerültek a parkolóautomaták is az utcában.

Díjfizetési kötelezettségének eleget tehet az automatából váltott jeggyel, mobiltelefonos parkolás indításával, vagy várakozási engedély kiváltásával – olvasható a Gran Parkoló Kft. közleményében.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.