Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2013. Augusztus 10. 08:03, szombat | Helyi
Forrás: lvp/MTI Fotó: Máthé Zoltán

Bozóttűz Dorog és Kesztölc között – FOTÓK

Bozóttűz Dorog és Kesztölc között – FOTÓK

Bozóttűzhöz riasztották pénteken a tűzoltókat, akiknek a Dorog és Kesztölc közötti területre kellett vonulniuk. A lángokat sikerült megfékezniük a szakembereknek, a tűz okáról azonban egyelőre még nincs információ.

A katasztrófavédelem közleménye szerint a száraz aljnövényzet és erdős bozótos égett. A tűzeset harmadik kiemelt fokozatú volt, amelyet végül délután fél négytől este hétig oltottak a tűzoltók.

Tűz Dorog és Kesztölc között

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.