Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Augusztus 13. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mti/police.hu

Bozótvágó késsel támadt ismerősére egy férfi a mozsgói szőlőhegyen

Bozótvágó késsel támadt ismerősére egy férfi a mozsgói szőlőhegyen

Emberölés kísérletének gyanúja miatt őrizetbe vettek egy szigetvári férfit, aki kedden, szerelemféltésből, ismerősére támadt a mozsgói szőlőhegyen - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

A nyomozás adatai szerint a 35 éves gyanúsított augusztus 9-én este bozótvágó késsel a kezében ment ismerőse lakásához. Miután a a másik férfi ajtót nyitott, rátámadt a vágóeszközzel és közben azzal fenyegette, hogy megöli. A szúrást a sértett a kezével védte ki, emiatt súlyos sérülést szenvedett.

A gyanúsított elmenekült a helyszínről, de a rendőrök augusztus 11-én, Zalaegerszegen elfogták.

A férfi elmondta, hogy először egy közeli erdőben bujkált, ott rejtette el a bozótvágó kést, valamint a véres ruházatát, amelyet a nyomozók meg is találtak.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki emberölés kísérlete miatt, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását - olvasható a rendőrségi közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.