Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2012. Szeptember 12. 07:50, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Brutális bíróverés a piliscsévi bajnokin

Brutális bíróverés a piliscsévi bajnokin

Nem tetszett a bíró döntése, ezért a piliscséviek egyik játékosa előbb ököllel orrba verte, majd az összeeső játékvezetőt kétszer meg is rúgta a hétvégi Koppánymonostor elleni bajnokin. Újabb verekedés Piliscséven.

Brutális bíróverés vetett véget a megyei másodosztályú Piliscsév-Koppánymonostor labdarúgó mérkőzésnek vasárnap, miután a 85. percben 2-2-es állásnál, a játékvezető második sárgalapját is kiosztotta a hazaiak 3-as számú, 22 éves játékosának. A piliscsévi labdarúgónak nem tetszett a döntés és ezért egyszerűen ököllel arcon ütötte a bírót, akit még összeesése után sem hagyott békén a renitens játékos. A labdarúgó ugyanis előbb orrba, majd fenékbe rúgta a földön fekvő sípmestert, aki érthetően emiatt idő előtt lefújta a találkozót. A helyi szurkolók is hangosan rágalmazták a játékvezetőt, de végül nem fajult tovább a nem mindennapi labdarúgó incidens.

Az ügyet a megyei szövetség versenybizottsága tárgyalja, melyet követően a fegyelmi bizottság hozza meg a döntését, a játékos vélhetően komoly büntetésre, eltiltásra számíthat.

Nem ez volt az első eset, amikor elszabadultak az indulatok egy piliscsévi labdarúgómeccsen. Tavaly a bajnokság 15- fordulójában ugyanis a Bokod elleni találkozónak, melyen 4-3-ra a piliscséviek vezettek, tömegverekedés vetett véget. Egy kiállítás után a bokodi csapat egyik játékosa arcon rúgta egyik piliscsévi ellenfelét, amit követően a vendégek egyik sportvezetője beszaladt a pályára, akit követték a bokodi és a piliscsévi szurkolók is. Végül tömegverekedés alakult ki, a bíró pedig a 71. percben lefújta a mérkőzést.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 10:14, szerda | Helyi

Az év legnagyobb ismert aszteroidája száguld el a Föld mellett pénteken

A potenciálisan veszélyes kategóriába tartozik, de becsapódástól nem kell tartanunk.

2022. Május 25. 09:57, szerda | Helyi

Megcsípett egy darázs, mit tegyek? Ezeket használja!

Darázs- és méhcsípés kezelése házilag is megoldható. Hogyan lehet enyhíteni a tüneteket, viszketést duzzanatot? Sokszor felesleges készítményeket javasolnak. Tények és tévhitek.

2022. Május 25. 09:48, szerda | Helyi

2023 év elejére készülhet el Esztergom új piaca

A TOP-1.1.3-16-K01-2017-00001 azonosító számú „Esztergom, városi piac kialakítása” című projekthez kapcsolódóan az épülő városi piac sajtónyilvános helyszíni bejárását tartották meg május 24-én, kedden.

2022. Május 24. 15:06, kedd | Helyi

Magyar Kémiaoktatásért Díj 2022

Általános iskolai, középiskolai, valamint középfokú szakképzésben résztvevő kémiatanárok részére ír ki pályázatot a Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémiaoktatásért kuratóriuma.