Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Szeptember 12. 07:50, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Brutális bíróverés a piliscsévi bajnokin

Brutális bíróverés a piliscsévi bajnokin

Nem tetszett a bíró döntése, ezért a piliscséviek egyik játékosa előbb ököllel orrba verte, majd az összeeső játékvezetőt kétszer meg is rúgta a hétvégi Koppánymonostor elleni bajnokin. Újabb verekedés Piliscséven.

Brutális bíróverés vetett véget a megyei másodosztályú Piliscsév-Koppánymonostor labdarúgó mérkőzésnek vasárnap, miután a 85. percben 2-2-es állásnál, a játékvezető második sárgalapját is kiosztotta a hazaiak 3-as számú, 22 éves játékosának. A piliscsévi labdarúgónak nem tetszett a döntés és ezért egyszerűen ököllel arcon ütötte a bírót, akit még összeesése után sem hagyott békén a renitens játékos. A labdarúgó ugyanis előbb orrba, majd fenékbe rúgta a földön fekvő sípmestert, aki érthetően emiatt idő előtt lefújta a találkozót. A helyi szurkolók is hangosan rágalmazták a játékvezetőt, de végül nem fajult tovább a nem mindennapi labdarúgó incidens.

Az ügyet a megyei szövetség versenybizottsága tárgyalja, melyet követően a fegyelmi bizottság hozza meg a döntését, a játékos vélhetően komoly büntetésre, eltiltásra számíthat.

Nem ez volt az első eset, amikor elszabadultak az indulatok egy piliscsévi labdarúgómeccsen. Tavaly a bajnokság 15- fordulójában ugyanis a Bokod elleni találkozónak, melyen 4-3-ra a piliscséviek vezettek, tömegverekedés vetett véget. Egy kiállítás után a bokodi csapat egyik játékosa arcon rúgta egyik piliscsévi ellenfelét, amit követően a vendégek egyik sportvezetője beszaladt a pályára, akit követték a bokodi és a piliscsévi szurkolók is. Végül tömegverekedés alakult ki, a bíró pedig a 71. percben lefújta a mérkőzést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT