Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Március 18. 09:33, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Brutális hóhelyzet, eltűnt esztergomi fiú, elfogadták a költségvetést

Brutális hóhelyzet, eltűnt esztergomi fiú, elfogadták a költségvetést

Eltűnt múlt kedden egy 16 éves esztergomi fiú, megvan Esztergom költségvetése, bombariadó után rendőrautókat rongált, elképesztő állapotok uralkodtak megyénkben és az országban – Fotókkal. Hírösszefoglaló!

Eltűnt egy esztergomi fiú
Eltűnt múlt kedden a 16 éves esztergomi Dömény Szilveszter, akit édesanyja keresett a Facebookon. Részletek ITT!

Brutális hóhelyzet – Fotók!
Elképesztő állapotok uralkodtak megyénkben és az országban… Több mint nyolcezer embert kellett átmeneti szálláson elhelyezni, több mint százezren maradt áram, tízezeren pedig vízszolgáltatás nélkül… Menteni kellett az embereket

Megvan Esztergom költségvetése
Vitával és személyeskedéssel tarkított hét után a Fidesz-KDNP-frakció módosító indítványaival fogadta el a képviselő-testület Esztergom költségvetését csütörtök éjjel, a törvényes határidő előtti napon. Tétényi Éva polgármester, meggondolja, hogy éljen-e vétójogával. Részletek ITT!

Tegyük együtt Esztergomért – fórumsorozat
Lakossági fórumsorozatra hívja Tétényi Éva polgármester az esztergomiakat, hogy a város gondjainak megoldásáról közösen ötleteljenek. Március 20-ától április 10-éig minden városrészben lesz összejövetel. Részletek ITT!

Bombariadó után rendőrautókat rongált
Rendőrautókat rongált meg egy esztergomi férfi, miközben a rendőrök egy szórakozóhelyen robbanószer után kutattak. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 27 éves T. Tamást múlt hétfőn fogták el a nyomozók. Részletek ITT!

Az új SX4-ben bízik a Suzuki – ismét csúcsra járhat az esztergomi gyár
Jelentős termelés növekedését vár az új SX4-től az esztergomi Suzuki gyár, mely idénre mintegy 180 ezer autó gyártását tűzte ki célnak, amely már a gazdasági válság előtti időket idézi. Részletek ITT!

Kézzel festett 3D látványtérkép Esztergomról
Egy új, művészi tervezésű és kivitelezésű, kézzel festett „madártávlatból” Esztergomot és környékét bemutató 3D látványtérkép készül a városról. A látvány mellett információs ismertető is lesz a kiadvány. Részletek ITT!

3D-s netes túra a Bazilikában, éjszakai séta a belvárosban
Elképesztő 3 dimenziós virtuális túrát tehetünk a Bazilikában, vagy sétálhatunk egyet éjszaka Esztergom belvárosában. A hihetetlen látványt, a különleges fényhatásokat a panorama-foto.hu köszönhetjük. Részletek ITT!

Vizes programok a Duna Múzeumban
Hagyományaihoz híven a Duna Múzeum idén is színes rendezvénysorozattal várja látogatóit a Víz Világnapja alkalmából. Március 18-án délelőtt az óvodásoké, március 22-én pedig az iskolásoké a terep. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.