Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Augusztus 07. 10:07, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Brutális ukrán rablót fogtak el Kecskeméten

Brutális ukrán rablót fogtak el Kecskeméten

Egy hazafele sétáló férfire csapott le a 37 éves ukrán rabló, aki összeverte, majd meglopta áldozatát. Az elkövetőt rövid időn belül elfogták a kecskeméti rendőrök, és jelenleg is letartóztatásban van.

Szórakozni ment egy férfi idén május 6-án este Kecskeméten. Hajnalban, a buliból hazafele sétálva egyszer csak a földön találta magát. A következő pillanatban már egy férfi ült a mellkasán és ököllel ütötte az arcát. A bántalmazás során egy pillanatra még az eszméletét is elvesztette, majd amikor ismét magához tért, a kabátja zsebében turkált a támadója. A sértettnek sikerült lelökni a rajta ülőt, majd segítségért kezdett szaladni. Nem sokkal messzebb meglátott egy tinédzser társaságot és odarohant hozzájuk. A fiatalok mentőt és rendőrt hívtak a bajbajutotthoz – közölte a rendőrség vasárnapi beszámolójában.

Kifejtve, hogy az egyenruhások kiérkezésekor ismét megjelent a rabló, akit az áldozat egyből felismert. A támadó próbálta tagadni tettét, de véres volt a keze és a ruhája. A 37 éves ukrán férfit előállították és őrizetbe vették a rendőrök, a sérültet pedig kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Időközben az is kiderült, hogy az áldozattól a telefonját és közel százezer forintot vett el a férfi, amit a helyszín közelében meg is találtak a rendőrök, és visszaadták a tulajdonosának.

A gyanúsított jelenleg is előzetes letartóztatásban van. A nyomozást a napokban befejezték és megküldték az iratokat az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.