Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Január 07. 10:08, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Brutálisan bántalmaztak egy idős nénit – vádat emel az esztergomi ügyészség

Brutálisan bántalmaztak egy idős nénit – vádat emel az esztergomi ügyészség

Brutálisan bántalmazott egy idős asszonyt az a két férfi, akiket az esztergomi nyomozók 24 órán belül elfogtak még a nyáron Pilismaróton. A rendőrség a minap vádemelést javasolt ellenük.

Egy idős asszony házába ment be a 26 éves V. János és a vele egykorú B. Gábor még június 15-én este Pilismaróton. A néni az ágyában feküdt, amikor a két férfi rátámadt. A gyanúsítottak egy fanyéllel ütötték és verték a sértettet, majd a lakásban talált készpénzével együtt elmenekültek. Az esztergomi nyomozók, amint tudomást szereztek a bűncselekményről, felkutatták a tetteseket. Körbejárták a települést, és mindenkit megkérdeztek, aki bármit tudhatott a bűncselekményről, annak elkövetőiről.

Idős nénit vertek meg brutálisan – vádat emel az esztergomi ügyészség

Végül másnap délután elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Jánost és B. Gábort. Ellenük – előzetes letartóztatásuk mellett – felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet 2015. január 5-én vádemelési javaslattal fejezett be és küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.