Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Február 24. 09:03, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Búcsúzó Magvető-szobor, elsötétülő város, bukások iskolája – Heti hírek

Búcsúzó Magvető-szobor, elsötétülő város, bukások iskolája – Heti hírek

Orbán Viktor miniszterelnök Esztergomról… Esztergom helyzetéről Gyurcsány Ferenc kampányfilmje… Hónapokra sötétség a városban… Búcsúzott a Magvető-szobor… Rekord támogatottságot gyűjtött a Fidesz-KDNP… Hírösszefoglaló

Orbán Viktor miniszterelnök Esztergomról
Orbán Viktor szerint a nyugalom mindig egy átmeneti időszak volt Esztergomban, de a miniszterelnök bízik benne, hogy a 24 milliárd forintos adósságátvállalás után a választásoknak sikerül nyugvópontra állítani a várost.

Esztergom helyzetéről - Gyurcsány Ferenc újabb kampányfilmje
Gyurcsány Ferenc közelmúltbeli esztergomi fórumának napján egy rövid kampányfilmet is forgatott a városban. A videóban Esztergom jelenlegi helyzetéért a korábbi városvezetést és a jelenleg kormányzatot teszi felelőssé.

Hónapokra sötétségbe borulhat Esztergom – VIDEÓ
Hónapokra elsötétülhet Esztergom, egy birtokvédelmi határozat szerint ugyanis a város jogtalanul szereltette saját izzóit a közvilágítás korszerűsítésével megbízott cég lámpáiba.

Búcsúzott a Magvető-szobor, így közlekedett – FOTÓK
Elhagyta Esztergomot a Magvető-szobor múlt péntek reggel, miután korábban az önkormányzat hozzájárult ahhoz, hogy 40 millió forintért átadja az államnak az alkotást a Kossuth térre.

Úton az esztergomi Magvető-szobor

Rekordszámú támogatottságot gyűjtött a Fidesz-KDNP a megyében - VIDEÓ
Több ezer támogatói aláírást gyűjtöttek a Fidesz-KDNP országgyűlési jelöltjei a megyében az első napon. Esztergomban több mint 3000 ajánlást kapott Völner Pál.

Esztergomi drogbiznisz - a rendőrök szeme láttára üzleteltek!
Drogbizniszt buktattak le az esztergomi rendőrök a minap, akiknek az tűnt fel, hogy a két fiatal egymással szemben állva cserél valamit. Mint kiderült drog volt.

Bukások esztergomi iskolája: 28-ból 24-en buktak – megszólalt az igazgató is
Volt olyan esztergomi osztály, melyben 28 diákból 24-en megbuktak, olvasható egyebek közt abban a cikkben, amit később az országos média is felkapott kedden. Az érintett Balassa iskola igazgatója is reagált az ügyben.

Osvald Béla kapta idén az Esztergom Sportjáért Életműdíjat
Osvald Béla vehette át idén az Esztergom Sportjáért Életműdíjat, melyet 2012-ben tizenöt sportegyesület alapított a városban. Az ünnepélyes díjátadónak a közelmúltban adott otthon a Rugby Club Hotel.

Sportági toborzót hirdet az Új-Hullám SE

Úszó- és vízilabda toborzó Dorogon! - FOTÓKKAL
Az Új-Hullám SE sportági toborzót hirdet olyan 6-12 éves fiatalok számára, aki szeretnék kipróbálni magukat a versenysportban, és már elsajátították az úszás alapjait.

Bosszút állt a zenélő házas néni – őrjítő recsegést és zúgást közvetít a környéknek
Bosszút állt a zenélő házas néni Párkányban miután két hete pénteken elvitték őt a rendőrök kihallgatásra. Másnaptól ugyanis őrjítő recsegést és zúgást közvetített a környéknek. A lakók emiatt most bíznak az ügy lezárásában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.