Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2011. Október 08. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Cher szégyelli a gyerekét

Cher szégyelli a gyerekét

Az énekesnő lánya néhány éve férfivá operáltatta magát, és Chaz Bono azóta ismert ember, aki most sokak példaképe. Cher azonban minden, csak nem büszke a gyereke sikerére.

Sokan kritizálják mostanában Chert. A sztár ugyanis hiába bizonygatja, mennyire szereti és becsüli a gyerekét, látványosan távol marad minden olyan eseménytől, amelyen Chaz is részt vesz. A férfivá operált Chaz jelenleg az amerikai Szombat esti láz műsorában lép fel, ahol mint sztárvendég szerepel. Cher azonban eddig egyetlen egyszer sem ment el szurkolni a fiának.

"Amikor Chaz megkérte az anyját, segítsen neki begyakorolni egy táncot, Cher elküldte hozzá a tánctanárát. Amikor pedig a fia lesérült, Cher orvost és gyógytornászt szerzett neki." ? meséli Chaz táncpartnere. A fiú viszont még így védi az anyját. "Nem akarja rólam elvonni a figyelmet." ? magyarázza Chaz. Tényleg igaza lehet?

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,