Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Január 29. 10:55, hétfő | Helyi
Forrás: sportcsarnok

Címvédés az Ister-Granum Kupán

Címvédés az Ister-Granum Kupán

A Pézsa Tibor Sportcsarnok minden évben segíti a környékbeli felnőtt focicsapatok tavaszi felkészülését az Ister-Granum teremtornával. Idén már a hatodik kupa várta a labdarúgókat.

Ez az egynapos rendezvény mindig január utolsó hétvégéjére esik, hiszen addigra már a csapatok többsége elkezdte az edzéseket, de a szabadban akkor még nincsenek edzőmérkőzések.

Így volt ez az idén is. A szervezők olyan lebonyolítást választottak, hogy minden csapat 4-4 mérkőzést játszott. A 9 csapatot 3X3-as csoportba sorsolták be. A csoportmeccsek után a csoportok azonos helyezettjei alkottak új 3 csoportot.

A selejtezők során voltak meglepetések, hiszen ki hitte volna, hogy a Pilismarót Junior megelőzi a csoportban a bajnokságban jól szereplő Baj gárdáját és a Megye II-ben meghatározó szerepet játszó Szomódot. A Bajót és a Pilismarót első helye talán nem volt meglepetés, hiszen mind a két alakulat meghatározó csapata a bajnokságának.

A döntőben mind a 3 mérkőzés óriási csatát hozott. Kezdődött a két Pilismarót összecsapásával, amit végül egy nagyon éles mérkőzésen a felnőtt csapat nyert meg 3-2-re. Utána a Bajót játszott a maróti fiatalokkal, és nagy nehézségek árán győzte le őket 1-0-ra úgy, hogy a fiatalok még büntetőt is hibáztak. A torna utolsó mérkőzése hozta az igazi döntőt, hiszen úgy alakultak az eredmények. A két régi rivális találkozott egymással a Pilismarót és a Bajót. Szinte végig egyenlő erők küzdöttek meg egymással, végül a szerencsésebb Marót nyert 3-2.

Az eredményhirdetésen Osvald Zsolt főszervező kifejezte abbéli reményét, hogy a torna jól szolgálta a csapatok felkészülését a tavaszi szezonra. A díjakat Pál György a sportcsarnok igazgatója adta át a csapatok részére.

VÉGEREDMÉNYEK:

1. PILISMARÓT
2. BAJÓT
3. PILISMARÓT JUNIOR
4. TOKOD
5. TABAK
6. SZOMÓD
7. EPÖL
8. BAJ
9. ANNAVÖLGY

LEGJOBB KAPUS: TÓTH LÁSZLÓ (TOKOD)
LEGJOBB JÁTÉKOS: VISNYOVSZKI MARTIN (PILISMARÓT IFI)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.