Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Február 21. 08:06, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/fotó: police.hu

Családi házakba és hétvégi telkekre törtek be

Családi házakba és hétvégi telkekre törtek be

A három férfit gyanúsítottként hallgatták ki a salgótarjáni nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 28 éves Sz. Kálmán és a 27 éves Cs. Lajos, valamint lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt a 19 éves Z. Miklós ellen – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy a nyomozás adatai alapján Sz. Kálmán és 27 éves társa 2021. február 15. és 19. között egy salgótarjáni, jelenleg lakatlan családi ház bejárati ajtaját befeszítette, az ingatlant átkutatta, és onnan hűtőszekrényt, kézi szerszámokat, 20 méter kábeltekercset és három hosszabbítót tulajdonított el. Megalapozott a gyanú arra vonatkozóan is, hogy Cs. Lajos a megyeszékhely területén több hétvégi házba is betört.

Sz. Kálmán megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy egy másik társával, a 19 éves Z. Miklóssal 2021. február 1-jét megelőzően Salgótarján belterületén további egy ingatlanból konyhai eszközöket, háztartási gépeket, kályhát, szekrénysort és egy televíziót lopott el.

A nyomozók a három férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták, a 28 éves férfit őrizetbe vették.

A rendőrök az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták, és lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.