Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2016. Június 10. 08:03, péntek | Helyi
Forrás: közlemény

Családi nap Esztergomban a KDNP szervezésében

Családi nap Esztergomban a KDNP szervezésében

Szombaton immáron második alkalommal rendezték meg a Kereszténydemokrata Néppárt Komárom-Esztergom Megyei Szervezetének Családi Napját az esztergomi Gran Campingban, melyen több mint 300 felnőtt és gyermek vett részt.

A 13 megyei alapszervezetből, valamint a környékbeli városokból és településekről érkező vendégeket Szallerbeck Kornél megyei elnök, Hegedűs Mihály megyei szervező, valamint dr. Szerencsés Gergely megyei titkárként és a vendéglátó Esztergomi alapszervezet elnökeként köszöntötte.

A gyermekeket ugráló várak, arcfestés, kézműves foglalkozás, kürtöskalács sütés várta, a felnőtteknek pedig színvonalas zenés műsorokkal jártak kedvükben, mint például a tatabányai képviselő testületi tag Molnár Tamás nevével fémjelzett Sógorok együttes fellépésével. Délután a közös ebédet követően az érdeklődők egy sétahajós kirándulás keretébe gyönyörködhettek az esztergomi Bazilika és vár látványában. A rendezvény zárásaként Halmai Vilmos ferences szerzetes közreműködésével megszentelésre került valamennyi alapszervezet zászlaja.

Az eseményen részt vett dr. Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára, a Fidesz Komárom-Esztergom megyei elnöke, aki barátaiként köszöntötte a vendégeket és néhány szóban kiemelte annak az összefogásnak a szükségességét, melyet a héten tartott Nemzeti Összetartozás Napja is képvisel. A rendezvény ismételt nagy sikerére való tekintettel, hagyományteremtő szándékkal évről évre meg kívánják szervezni a megye kereszténydemokrata családjainak napját a királyvárosban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.