Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2016. Június 10. 08:03, péntek | Helyi
Forrás: közlemény

Családi nap Esztergomban a KDNP szervezésében

Családi nap Esztergomban a KDNP szervezésében

Szombaton immáron második alkalommal rendezték meg a Kereszténydemokrata Néppárt Komárom-Esztergom Megyei Szervezetének Családi Napját az esztergomi Gran Campingban, melyen több mint 300 felnőtt és gyermek vett részt.

A 13 megyei alapszervezetből, valamint a környékbeli városokból és településekről érkező vendégeket Szallerbeck Kornél megyei elnök, Hegedűs Mihály megyei szervező, valamint dr. Szerencsés Gergely megyei titkárként és a vendéglátó Esztergomi alapszervezet elnökeként köszöntötte.

A gyermekeket ugráló várak, arcfestés, kézműves foglalkozás, kürtöskalács sütés várta, a felnőtteknek pedig színvonalas zenés műsorokkal jártak kedvükben, mint például a tatabányai képviselő testületi tag Molnár Tamás nevével fémjelzett Sógorok együttes fellépésével. Délután a közös ebédet követően az érdeklődők egy sétahajós kirándulás keretébe gyönyörködhettek az esztergomi Bazilika és vár látványában. A rendezvény zárásaként Halmai Vilmos ferences szerzetes közreműködésével megszentelésre került valamennyi alapszervezet zászlaja.

Az eseményen részt vett dr. Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára, a Fidesz Komárom-Esztergom megyei elnöke, aki barátaiként köszöntötte a vendégeket és néhány szóban kiemelte annak az összefogásnak a szükségességét, melyet a héten tartott Nemzeti Összetartozás Napja is képvisel. A rendezvény ismételt nagy sikerére való tekintettel, hagyományteremtő szándékkal évről évre meg kívánják szervezni a megye kereszténydemokrata családjainak napját a királyvárosban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.