Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. Június 10. 08:03, péntek | Helyi
Forrás: közlemény

Családi nap Esztergomban a KDNP szervezésében

Családi nap Esztergomban a KDNP szervezésében

Szombaton immáron második alkalommal rendezték meg a Kereszténydemokrata Néppárt Komárom-Esztergom Megyei Szervezetének Családi Napját az esztergomi Gran Campingban, melyen több mint 300 felnőtt és gyermek vett részt.

A 13 megyei alapszervezetből, valamint a környékbeli városokból és településekről érkező vendégeket Szallerbeck Kornél megyei elnök, Hegedűs Mihály megyei szervező, valamint dr. Szerencsés Gergely megyei titkárként és a vendéglátó Esztergomi alapszervezet elnökeként köszöntötte.

A gyermekeket ugráló várak, arcfestés, kézműves foglalkozás, kürtöskalács sütés várta, a felnőtteknek pedig színvonalas zenés műsorokkal jártak kedvükben, mint például a tatabányai képviselő testületi tag Molnár Tamás nevével fémjelzett Sógorok együttes fellépésével. Délután a közös ebédet követően az érdeklődők egy sétahajós kirándulás keretébe gyönyörködhettek az esztergomi Bazilika és vár látványában. A rendezvény zárásaként Halmai Vilmos ferences szerzetes közreműködésével megszentelésre került valamennyi alapszervezet zászlaja.

Az eseményen részt vett dr. Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára, a Fidesz Komárom-Esztergom megyei elnöke, aki barátaiként köszöntötte a vendégeket és néhány szóban kiemelte annak az összefogásnak a szükségességét, melyet a héten tartott Nemzeti Összetartozás Napja is képvisel. A rendezvény ismételt nagy sikerére való tekintettel, hagyományteremtő szándékkal évről évre meg kívánják szervezni a megye kereszténydemokrata családjainak napját a királyvárosban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.