Városlista
2023. március 24, péntek - Gábor, Karina

Hírek

2012. Január 23. 07:38, hétfő | Kék hírek
Forrás: Police.hu

Családtag ölt

Családtag ölt

2012. január 19-én egy budapesti nő tett bejelentést a XVIII. kerületi rendőrkapitányságon, mely szerint a XVIII. kerületi lakásukban holtan találták 59 éves élettársát.

A helyszínre érkező nyomozók megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, több késszúrással ölték meg, továbbá takarítási nyomokat is találtak – írja a Police.hu

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói kihallgatták az elhunyt férfi élettársát és annak 24 éves fiát. A fiú beismerő vallomást tett, melynek során elmondta, hogy négyen éltek együtt, az édesanyja, annak élettársa, valamint a fiú lánytestvére. Elmondta, hogy január 17-én az esti órákban bánatában italozni kezdtek, mert a barátnője, aki az elhunyt férfi lánya, szakítani akart vele.

Az 59 éves férfi az italtól általában agresszívan viselkedett, ezen az estén is többször a gyanúsított felé ugrott, ijesztgette, hogy bántani fogja. Amikor tényleg felugrott a férfi és egy késsel megpróbálta megszúrni a gyanúsítottat, az védekezett és többször megszúrta a sértettet. Végül az édesanyjával megpróbálták eltüntetni a vérnyomokat, de az nem sikerült. Ezért úgy döntöttek, hogy elutaznak a nő vidéki rokonaihoz – megpróbálva így alibit szerezni maguknak –, majd két nap múlva bejelentették, hogy holtan találták a férfit.

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói emberölés bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a 24 éves fiút és annak édesanyját, akiket a bíróság 2012. január 21-én előzetes letartóztatásba helyezett.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.

2023. Március 17. 11:40, péntek | Kék hírek

Veszprém belvárosában tapogatott egy nőt, a rendőrök elfogták

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2023. március 14-én 9 óra 20 perckor Veszprém belvárosában egy ismeretlen személy több alkalommal megfogta őt, miközben gyalogosan közlekedett.

2023. Március 17. 09:45, péntek | Kék hírek

Drónokkal csempészik át a cigarettát a magyar zöldhatáron

A NAV hőkamerákkal figyeli az eget, így könnyen kiszúrják, amint a drónokról ledobják a csomagokat.