Városlista
2022. december 4, vasárnap - Barbara, Borbála

Hírek

2012. Január 23. 07:38, hétfő | Kék hírek
Forrás: Police.hu

Családtag ölt

Családtag ölt

2012. január 19-én egy budapesti nő tett bejelentést a XVIII. kerületi rendőrkapitányságon, mely szerint a XVIII. kerületi lakásukban holtan találták 59 éves élettársát.

A helyszínre érkező nyomozók megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, több késszúrással ölték meg, továbbá takarítási nyomokat is találtak – írja a Police.hu

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói kihallgatták az elhunyt férfi élettársát és annak 24 éves fiát. A fiú beismerő vallomást tett, melynek során elmondta, hogy négyen éltek együtt, az édesanyja, annak élettársa, valamint a fiú lánytestvére. Elmondta, hogy január 17-én az esti órákban bánatában italozni kezdtek, mert a barátnője, aki az elhunyt férfi lánya, szakítani akart vele.

Az 59 éves férfi az italtól általában agresszívan viselkedett, ezen az estén is többször a gyanúsított felé ugrott, ijesztgette, hogy bántani fogja. Amikor tényleg felugrott a férfi és egy késsel megpróbálta megszúrni a gyanúsítottat, az védekezett és többször megszúrta a sértettet. Végül az édesanyjával megpróbálták eltüntetni a vérnyomokat, de az nem sikerült. Ezért úgy döntöttek, hogy elutaznak a nő vidéki rokonaihoz – megpróbálva így alibit szerezni maguknak –, majd két nap múlva bejelentették, hogy holtan találták a férfit.

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói emberölés bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a 24 éves fiút és annak édesanyját, akiket a bíróság 2012. január 21-én előzetes letartóztatásba helyezett.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 01. 09:06, csütörtök | Kék hírek

Két rendőrt is megvert egy szlovák férfi Miskolcon

Az egyik rendőrt páros lábbal rúgta fejbe az agresszív férfi.

2022. November 11. 18:05, péntek | Kék hírek

A kocsma tulajdonosára támadt, amiért be akart zárni

2022. November 10. 08:20, csütörtök | Kék hírek

Akkumulátort, katalizátort és közel 1000 liter gázolajat lopott, a rendőrök elfogták

Az eljárás adatai alapján a rendőrök 2022. november 6-án éjszaka a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.

2022. Október 29. 09:58, szombat | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a suzukis, nem lett jó vége!

Bódult állapotban vezetett és még jogosítványa sem volt, a rendőrök elfogták, miután alaposan összetörte az autóját és magát.