Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2012. Január 31. 17:30, kedd | PR
Forrás: InfoGyőr

Császári hangulat az Árkádban

Császári hangulat az Árkádban

Óriási sikert aratott idén is a Sisi Császárné Esküvői Divatszalon és Rendezvényszervező Iroda bemutatkozása a győri Árkádban megtartott Kisalföldi Esküvő Kiállításon.

A tömegeket vonzó esküvői rendezvény színpadán ismét olyan ruhakölteményeket mutatott be a 2006 óta működő szalon, ami a királyi pompához méltó. Követve a trendet, a Kisalföldi esküvő kiállításon hat modell bemutatott olyan darabokat is, melyek a letisztult formavilághoz igazodnak. Sokan érdeklődnek a köves ruhák és a sellő fazonok iránt, az esküvői kiállításon is ezek a ruhák bizonyultak a legérdekesebbnek. A név kötelez. Azért is választották a cég alapítói a császári nevet, mert a Habsburg uralkodóház csodás ruhakölteményei messze földön híresek voltak. Ha valaki úgy dönt, élvezni szeretné a királyi hangulatot az esküvőjén, térjen be az esküvői divatszalonba és válasszon kedvére a legjobb szolgáltatások közül. A pénztárca kímélő megoldások is kedvezőek. A menyasszony, a koszorúslány, a menyecske ruhák óriási választéka megtalálható és gondolnak a teltkarcsú, molett hölgyekre is!

S ha már megvan a ruha, akkor sem kell tovább rohanni a díszítést, csokrokat, szervezést bonyolítani, ugyanis itt mindent egy helyen elintéznek. Az esküvői rendezvényszervezéstől az asztaldíszítésen át a székszoknyázást, dekorációt, autó, hintók díszítését is beleértve mindent megszerveznek, sok- sok időt megspórolva az ifjú párnak.

Aki lemaradt a Kisalföldi Esküvő Kiállításról, nézzen be a Sisi Császárné Esküvői Divatszalon és Rendezvényszervező Irodába, a Szittya utca 18/B- be!


Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 09:46, szerda | PR

Magyarország legszebb területein is dolgozhatsz digitális szakmában!

A digitalizáció korában élünk, ez viszont nem jelenti azt, hogy természeti értékeinket ne élvezhetnénk maximálisan.

2024. Július 17. 15:20, szerda | PR

Arany és ezüst női papucsok – hogyan viseljük őket hétköznapi stilizációkban?

Az arany papucs tökéletes választás, ha egy kis eleganciát szeretnénk csempészni a hétköznapi öltözékünkbe.

2024. Július 16. 17:01, kedd | PR

Emberek és gépek egységben, avagy szakmunkák a 21. században

Elveszik a robotok a munkánkat? Nem feltétlenül! Igaz, a világ jelentősen átalakul. De a gépek már a 19-20. század környékén is feszültségeket, lázadásokat szültek.

2024. Július 12. 10:37, péntek | PR

A transzcendentális meditáció kezdők útmutatója: egyszerű lépések a békésebb élet felé

A transzcendentális meditáció (tm) egyre több ember figyelmét kelti fel, mint egy egyszerű, mégis mélyreható technika a stressz csökkentésére, a belső béke elérésére és az általános jólét javítására.