Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. December 16. 18:31, szerda | Helyi
Forrás: (x) - fotó: illusztráció

Csodás ingatlanok várnak Esztergomban

Csodás ingatlanok várnak Esztergomban

Az ingatlanvásárlás kiemelkedően fontos döntés, legyen szó akár befektetésről, akár egy életre szóló otthon megteremtéséről.

Ritkán fordul elő, hogy egy város mindkét célra tökéletesen megfeleljen. Esztergom viszont ilyen.

Ezért jó Esztergomban ingatlant vásárolni

Ha ingatlanvásárlásról van szó, több szempont alapján kell megnéznünk a lehetőségeket. Esztergom legnagyobb előnye talán az, hogy sikerült megőriznie a kisvárosi életérzést, pedig mindössze egyórás autóútra található Budapesttől. Sőt fogalmazzunk inkább úgy, hogy az Esztergomi Bazilika épületétől csupán 50 kilométerre fekszik az Országház, ez a táv tehető meg átlagosan 60 perc alatt autóval, szerencsésebb esetben viszont, amikor nem kell eljutni a főváros szívébe, még gyorsabb lehet az út az ingázás során. Az agglomeráció egyik legkiválóbb városa Esztergom, amely úgy valósítja meg a természet közelségét, hogy elérhető távolságon belül marad Budapesthez.

Jó befektetés Esztergomban ingatlant venni

Az említett előnyök tökéletesek, ha otthont keresünk a családnak, méghozzá egy olyan helyen, ahol kisvárosi körülmények között alapozhatók meg a nyugodt élet feltételei. A koronavírus-járvány megmutatta, mennyire fontos a természet közelsége, amelyet leginkább akkor veszünk észre, amikor megfosztanak tőle. Az olyan időszakok, mint amilyen egy karanténhelyzet, könnyebben átvészelhetők, ha a zöldterületek közelsége kézzel fogható – a csodálatos Dunakanyar pedig Esztergomban bármilyen ingatlantól egy kőhajításnyira található. Többek között ezért lehet nyugodt szívvel kijelenteni, hogy kiváló befektetés Esztergomban ingatlant vásárolni.

Csodálatos turisztikai adottságok

Ha valaki befektetési céllal keres ingatlant, arról is meg kell győződnie, hogy az adott településen dinamikusan emelkednek majd a lakásárak. Esztergom ilyen, hiszen a remek turisztikai adottságainak köszönhetően a hazai és külföldi utazók számára is népszerű célpont marad, ebben kár lenne kételkedni. Az olyan látványosságok, mint a már említett bazilika, a vár, a Búbánatvölgy, a Mária Valéria híd, a Prímási palota vagy éppen a Szent Tamás-hegyi kápolna örök értéket képviselnek, ezáltal az ingatlanokra vonatkozó kereslet is állandósulhat. Az esztergomi eladó és kiadó ingatlanok kínálata a Startlakon bármikor átböngészhető: itt a dunai panorámás gyönyörű villától az egyszerű lakásokig minden megtalálható.

Címkék: esztergom, ingatlan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.