Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Március 23. 07:30, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Csökkenő szemétdíj, készülő teherkomp, lampionos jelentkezés – Heti hírek

Csökkenő szemétdíj, készülő teherkomp, lampionos jelentkezés – Heti hírek

Csökken a szemétdíj, napirenden az árvízvédelem. Heteken belül elkészül a teherkomp-kikötő. Fejlesztési központot adott át a Neuzer kerékpárgyár. Lampionos felvonulás 2015. Hírösszefoglaló!

Csökken a szemétdíj, napirenden az árvízvédelem
Csökken a szemétdíj, olcsóbbak lesznek a piaci helyek, mobilgát épülhet a szigeten, újabb öt évre Várady Eszter a könyvtár igazgatója, és bővül az Olvasókör létszáma. Erről is döntött csütörtökön a képviselő-testület...

Heteken belül elkészül a teherkomp-kikötő
Március végéig elkészül a teherkomp-kikötő és a hozzátartozó infrastruktúra. Az ideiglenes forgalomba helyezést és az üzemeltetési szerződések aláírását követően az év második felében indulhat el vele a szállítás.

Fejlesztési központot adott át a Neuzer kerékpárgyár
Átadta zöldmezős beruházásban épült fejlesztési központját a Neuzer Kft. az Esztergomi ipari parkban csütörtökön. A 250 millió forint ráfordításával megvalósult létesítmény a kerékpárgyár közelében helyezkedik el.

Lampionos felvonulás 2015 – Légy Te is részese az élménynek!
Csapatok jelentkezését várják a szervezők! A tavalyi Lapionos felvonuláson több mint 40 egyéni installáció (közel 190 fő) vett részt és szórakoztatta a több ezer kilátogatót.

Lampionos felvonulás 2015 – Légy Te is részese az élménynek!

Március végén lejár az ebösszeírás határideje
Március 31-ig lehet visszajuttatni az ebösszeíró adatlapokat az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal Közigazgatási Irodája részére.

Újabb közbeszerzések az esztergomi vasútvonal esetében
Az esztergomi vasúttal, a Kelenföldi pályaudvarral, valamint Kecskemét tömegközlekedésével kapcsolatban több projekt közbeszerzési kiírását engedélyezte a kormány.

Új-Hullámos aranyeső Németországban
Tíz arany, hat ezüst és két bronzérmet gyűjtöttek be az Új-Hullám Sport Egyesület ifjú versenyzői Németországban egy nemzetközi versenyen a közelmúltban.

Nemzetközi Senior Úszóverseny esztergomi sikerekkel
Békéscsabán zajlott le március 14-én és 15-én a XVIII. Nemzetközi Senior Úszóverseny, Gáspár Ervin emlékverseny. A megmérettetésen részt vett az esztergomi Fonyódi György és Tátrai Norbert is.

Pereg a film, dalol a mozi Esztergomban
Hegyi Barbara, Kolovratnik Krisztián, Szilassy Nelly főszereplésével látható zenés filmtörténeti kalandozás március 31-én (kedden) 19 órakor az esztergomi Művelődési Házban.

Még több InfoEsztergom.hu hír!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.