Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Március 21. 09:27, csütörtök | Helyi
Forrás: KEMRFK

Diákot és annak apját is megverte az iskolában

Diákot és annak apját is megverte az iskolában

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség a 22 éves Sz. Sándorral szemben, aki szerdán egy esztergomi általános iskolában bántalmazta egy ott tanuló diák apját.

Sz. Sándor a testvérét ért sérelmet kívánta megtorolni, ezért ment be az iskolába. Öccse összetűzésbe került egy diáktársával, ezért annak családja bement az iskola igazgatójához, hogy megbeszéljék a történteket. Sz. Sándor nehezményezte, hogy számon kérték testvérén előző napi tettét, ezért bement az intézménybe, ahol bántalmazta a diákot. Délután ismét visszament az iskolába, betörte az előtér bejárati üvegét, majd nekitámadt a bántalmazott fiú édesapjának. A rendőrök a helyszínen elfogták a 22 éves Sz. Sándort és előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra.

A férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.