Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Február 25. 16:10, csütörtök | Helyi
Forrás: (x)

Digitális és hagyományos karórák - trendi darabok 2021-re

Digitális és hagyományos karórák - trendi darabok 2021-re

Ahogy lassan kilábalunk a járványból, megszűnik a négy fal közé zártságunk, úgy válik majd ismét egyre fontosabbá a divatos megjelenés. Ennek pedig elengedhetetlen eleme egy megfelelő karóra hordása.

A digitális okosórák megjelenésével azonban a paletta olyan szélessé vált hogy ma már nem könnyű átlátni a lehetőségeket.

Többek között az ebben való segítséget tűzte ki zászlajára a Találjórát magazin, amelyet olvasva könnyebben meghozhatjuk a döntésünket.

Digitális megoldások

Vannak, akik az Apple által forradalmasított okosóra megjelenése óta a hagyományos modellekben már nem is tudnak gondolkodni, hiszen a digitális megoldások nyújtotta széleskörű funkcionalitás kényelmét tartják fontosnak. Ennek kapcsán érdemes eloszlatni azt a közkeletű félreértést, miszerint az okosórák egyfajta Knight Rider-életérzést nyújtva nem többek, mint a csuklónkra szerelt telefon készülékek.

Ezzel szemben a valóság az, hogy ma már komoly segítséget tudnak nyújtani az egészségünk megőrzésében, hiszen akár szívritmus mérővel felszerelt darabot is választhatunk. Érdemes tehát ezek között böngésznünk akkor, ha érdekelnek bennünket a testünkben lejátszódó folyamatok, és szívesen böngésznénk az ezekkel kapcsolatos adatokat is.

Trendi hagyományok

Emellett meglepő lehet, hogy a hagyományos kialakítású órák reneszánszukat élik - és nem csak a luxus kategóriában. Ezt a hullámot lovagolta meg két remek ízlésű amerikai srác Los Angeles-ből, akik az internet segítségével építették fel vállalkozásukat. A legújabb divatot képviselő MVMT világraszóló sikereinek oka egyértelműen a design és a megfizethető ár környékén keresendő.

A magyarul Mozgást jelentő márkanév alatt olyan remekművek futnak, mint a jellegzetesen minimalista Chrono, amely egyaránt jól passzol átlagos utcai viselethez és az irodai öltözékünkhöz is. A hölgyeknek szánt modellek közül a Mod fantázianevű aratta eddig a legnagyobb sikert, mely a svájci klasszikusok luxusát idézi letisztult, emelkedett stílusban.

A mai kor órái nem csupán értéket képviselnek, de egyben az önkifejezés eszközei is, így különös gonddal érdemes kiválasztani, mely modelleket viseljük, valamint hogy pontosan milyen funkciókra is van szükségünk - már az idő mérésén túlmenően.

A fotó forrása:

Romanno / Shutterstock.com

Címkék: óra, talaljorat.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT