Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2014. December 22. 09:00, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Díszpolgári cím, jó tanuló-jó sportolók, X-Faktor – Heti hírek

Díszpolgári cím, jó tanuló-jó sportolók, X-Faktor – Heti hírek

Esztergom díszpolgára lett Pézsa Tibor. Ismét sok a Jó tanuló, jó sportoló. Ingyenes parkolás az ünnepek alatt. Kiderült hány esztergomi Suzukit kell visszahívni. Második lett Horányi Juli az X-Faktorban. Hírösszefoglaló

Esztergom díszpolgára lett Pézsa Tibor
Esztergom számára megtiszteltetés, hogy a tokiói olimpiai bajnokát a város díszpolgárai között üdvözölhetjük. Mindannyian csak alázattal és tisztelettel tudunk fejet hajtatni Pézsa Tibor erényei és eredményei előtt.

Ismét sok a Jó tanuló, jó sportoló Esztergomban - NÉVSORRAL
Ismét sok a jó tanuló és jó sportoló diák Esztergomban – ez derült ki Esztergom Jó tanuló, jó sportoló címeinek szerdai átadóján a Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskolában.

Ingyenes parkolás az ünnepek alatt
Ingyenesen parkolhatnak az autósok minden év december 20-tól a következő év január 5-ig Esztergomban az I. és II. övezet teljes területén – többek között erről döntött legutóbbi ülésén a képviselőtestület.

Kiderült hány esztergomi Suzukit kell visszahívni
Több ezer Suzukit hívnak vissza a légzsák, illetve a motor lehetséges meghibásodása miatt - erősítette meg az Origo értesülését az MTI-nek a cég kedden.

Egy álom vált valóra - második lett Horányi Juli az X-Faktorban - VIDEÓ
Bejutott a döntőbe, mellyel valóra vált álma Horányi Julinak a szombati élő adásban, vasárnap pedig a három legjobb között végül a második lett az esztergomi Várszínház vezetőjének lánya.

Egy álom vált valóra - második lett Horányi Juli az X-Faktorban - VIDEÓ

Változatlan hulladékszállítás karácsonykor is Esztergomban és a térségben
Változatlanul zajlik a hulladékszállítás Esztergomban és a térségben is karácsonykor. Minderről közleményben tájékoztatott a szolgáltatást végző cég.

Újra megműtötték Buzánszky Jenőt
Újra meg kellett operálni Buzánszky Jenőt, az Aranycsapat legendás labdarúgóját.

Új-Hullám: 4 úszó 19 érme Németországban
Hihetetlen mennyiségű érmet gyűjtött be az Új-Hullám SE négy úszója a minap Németországban rendezett 15. Nemzetközi Wintermeeting Úszóversenyen.

Történelmi siker: Pokorni Ádám profi bajnok lett
Történelmi sikert ért el Pokorni Ádám, az Esztergom-kertvárosi Fighting Kempo Stílus kiváló harcosa, hiszen önmaga és a Fighting Kempo Stílus első profi címét szerezte meg szombaton Mohácson.

Még több InfoEsztergom.hu hír!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.