Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Október 18. 08:09, kedd | PR
Forrás: (x)

Divatos stílus az őszre – merre találjunk inspirációkat?

Divatos stílus az őszre – merre találjunk inspirációkat?

Az ősz idén igazán sokrétű trendekkel kecsegtet. Talán pont emiatt nem is egyszerű igazán megtalálni köztük a saját ízlésünknek valót.

Ilyenkor pedig elkél a segítség, és érdemes ihletet meríteni például olyan webáruházak blogjaiból, mint a CCC blog. Ezeken kívül azonban még számtalan más lehetőségünk is akad.

Divatblogok

A már említett divatblogok talán az egyik legjobb forrásai a naprakész őszi trendek felkutatására. Nem érdemes ilyenkor a különféle női magazinok sorai között keresni a megfelelő inspirációt, hiszen a valódi és hiteles forrásokat olyan helyeken találjuk meg igazán, ahol folyamatosan ezzel foglalkoznak. Például az ilyen blog CCC által létrehozott bejegyzéseit naprakész, divattal foglalkozó személyek írják, akik pontosan tudják mikor, melyik stílus a legnagyobb sláger és hogyan érdemes hordani a különféle ruhadarabokat és cipőket. A CCC blogja ráadásul azért is remek forrás, mert közvetlenül rákattinthatunk a bejegyzésekből a szóban forgó trend darabokra, amit azonnal meg is vásárolhatunk a CCC webáruházában, illetve valamelyik üzletében is. Érdemes tehát a CCC-hez hasonló divat webáruházak blogjain nézelődni, ha hiteles inspirációkat szeretnénk kapni. Ezek a bejegyzések ráadásul nem csak a cipőről és a ruhákról szólnak. Megismerteti velünk a különféle márkákat, valamint akár sminkeket, kiegészítőket is ajánlanak a felkapottabb divatos cipőkhöz és ruhákhoz. Ezen kívül – ahogyan a CCC blogjában is található – gyakran adnak tippet a saját divatos öltözetünk megalkotására. Cipőfestéshez, ruhafestéshez vagy átalakításhoz többek között.

Hivatalos divatmagazinok

A másik legjobb forrás, ha olyan magazinokat olvasunk mint például a Vogue magazin. Ez a vezető divatmagazin a világ egyik legismertebb trend hírnöke. Innen garantáltan azonnal értesülhetünk a legújabb trendekről és bőven akad inspiráció fotók formájában az őszi szezonra is. Ha nem tudunk jól angolul, az sem probléma. A Vogue magazin bőven ad képi forrást arra, hogy ihletet merítsünk, például a legutóbbi extrém menő divatbemutatóról. Ezen kívül természetesen más divatmagazinokat is érdemes követni. A Marie Claire vagy az Elle fizikai formában és magyarul is könnyen elérhető médiumnak számítanak.

Divatvloggerek videói

A divatvloggerek azok, akik szintén naponta olvassák és követik a divatvilág minden mozzanatát. Ráadásul a legtöbb felkapott trendek népszerű modelljeit gyakran ők maguk is tesztelik. Megvásárolják a különféle ruhákat és cipőket, hogy aztán bemutathassák és véleményt mondjanak róluk. Persze, ez a vélemény sokszor lehet szubjektív. Arra viszont tökéletes, hogy kicsit segítsen jobban bemutatni a különféle trendek praktikumát és persze hordhatóságát. Vagyis nem csak inspirációt kapunk, de annak az értelmét is láthatjuk egy-egy videóban. Érdemes tehát megkeresni pár vloggert. Sok köztük külföldi, de manapság már híres hazai vloggerek is akadnak bőven, akik magabiztosan elkalauzolnak a legújabb trendek világába. Ráadásul sokuk egyébként is divattervező, vagy stylist, tehát még abban is segítségre lelhetünk vizuális formában, hogy a mi alkatunkhoz és ízlésünkhöz mely aktuális őszi trend állhat a legjobban. Sokuk ehhez sminket, és hajstílust is ajánl. Tehát komplett módon tudunk ihletődni így általuk.

Címkék: ccc, cipő, divat, stílus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.