Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2019. Október 16. 09:01, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Dorog-meccs közben ment a pályára egy rendbontó, hamarosan csak tévén nézhet focit

Dorog-meccs közben ment a pályára egy rendbontó, hamarosan csak tévén nézhet focit

Rendbontás vétsége miatt nyújtott be vádiratot az Esztergomi Járási Ügyészség egy dorogi férfival szemben, aki egy focimeccsen engedély nélkül ment be a pályára.

A vádlott május elsején Dorogon a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban focimeccsen nézőként vett részt. A mérkőzés 89. percében átmászott a nézőteret és a pályát elválasztó kordonon és átment a salakos részen egészen a füves rész széléig, rövid ideig ott tartózkodott, majd onnan a rendezvénybiztosító személyzet kikísérte. A vádlott a kikísérés során ellenállást, erőszakot nem tanúsított – közölte az ügyészség.

A vádlott büntetett előéletű, őt a bíróság 2013-ban nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt 156 ezer forint pénzbüntetésre és 1 év sportrendezvények látogatásától való eltiltásra ítélte.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével a vádlottat végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetésre, és hosszabb időre a dorogi stadionba, valamint a Magyar Labdarúgó Szövetség versenyrendszerébe tartozó sportesemény helyszínére történő belépéstől eltiltásra ítélje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 12:18, kedd | Helyi

Személyi változás a Richter Gedeon Nyrt-nél

Bogsch Erik 2024. március 1. napi hatállyal lemondott a Richter Gedeon Nyrt. Igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről, igazgatósági tagsága megtartása mellett – közölte a vállalat február 26-án.

2024. Február 11. 00:44, vasárnap | Helyi

Kiscsévpuszta

Esküvő 2024-ben? Még vannak szabad időpontjaink! Találjátok meg álmaitok esküvői helyszínét Kiscsévpusztán!

2024. Február 11. 00:35, vasárnap | Helyi

Legördült a gyártósorról a 4 milliomodik esztergomi Suzuki

4 millió Suzuki 32 év alatt. - adta hírül a gyár.