Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2013. Február 06. 13:24, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

Dorogi drogdílert fogtak a rendőrök

Dorogi drogdílert fogtak a rendőrök

Kábítószerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt folytat eljárást a dorogi rendőrség egy 21 éves dorogi férfival szemben, akit kedden fogtak el a rendőrök, akik az üggyel összefüggésben további hét személyt állítottak elő.

Nagyszabású bűnügyi akció keretén belül fogtak el és állítottak elő hat személyt a rendőrök kedden Dorogon, miután felmerült a gyanú, hogy kábítószert fogyasztottak. A velük szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt kettejük esetében pozitív eredményt mutatott. Ellenük büntetőeljárást indított a rendőrség.

A tanúk meghallgatása és a gyanúsítottak kihallgatása során a nyomozók azonosították azt a férfit, akitől a fiatalok a drogot vásárolták. A rendőrök épp akkor érkeztek meg a drogkereskedő lakására, mikor a férfi kábítószergyanús anyagot adott el ismerőseinek. A 21 éves fiatalembert a helyszínen elfogták, majd előállítását követően őrizetbe vették. A lakásban tartott házkutatás során 400 darab, feltehetően extasy tablettát, nagyobb mennyiségű fehér port, ismeretlen eredetű növényi származékot találtak a nyomozók. Előkerültek olyan értéktárgyak is, melyekkel a gyanú szerint a fogyasztók fizetettek a kábítószerért.

A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya – őrizetbe vétele mellett – kábítószerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.