Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2013. Február 06. 13:24, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

Dorogi drogdílert fogtak a rendőrök

Dorogi drogdílert fogtak a rendőrök

Kábítószerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt folytat eljárást a dorogi rendőrség egy 21 éves dorogi férfival szemben, akit kedden fogtak el a rendőrök, akik az üggyel összefüggésben további hét személyt állítottak elő.

Nagyszabású bűnügyi akció keretén belül fogtak el és állítottak elő hat személyt a rendőrök kedden Dorogon, miután felmerült a gyanú, hogy kábítószert fogyasztottak. A velük szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt kettejük esetében pozitív eredményt mutatott. Ellenük büntetőeljárást indított a rendőrség.

A tanúk meghallgatása és a gyanúsítottak kihallgatása során a nyomozók azonosították azt a férfit, akitől a fiatalok a drogot vásárolták. A rendőrök épp akkor érkeztek meg a drogkereskedő lakására, mikor a férfi kábítószergyanús anyagot adott el ismerőseinek. A 21 éves fiatalembert a helyszínen elfogták, majd előállítását követően őrizetbe vették. A lakásban tartott házkutatás során 400 darab, feltehetően extasy tablettát, nagyobb mennyiségű fehér port, ismeretlen eredetű növényi származékot találtak a nyomozók. Előkerültek olyan értéktárgyak is, melyekkel a gyanú szerint a fogyasztók fizetettek a kábítószerért.

A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya – őrizetbe vétele mellett – kábítószerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.