Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Június 29. 19:52, péntek | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Drive hard - forgatás miatt zárják le az M3-ast

Drive hard - forgatás miatt zárják le az M3-ast

Az „A Good Day to Die Hard” című film forgatása miatt június 30-án, szombaton 11 órától 24 óráig lezárják az M3-as autópálya kivezető szakaszát a Kassai tér és a Sárrét park között. A forgalom a főpálya melletti szervizúton egy sávban haladhat, ezért javasoljuk, hogy az autópálya kivezető szakaszára a XV. kerületben, a Széchenyi utcai, a Szerencs utcai vagy a Szentmihály úti csomópontban hajtsanak fel.

Július 1-jén, vasárnap 0 órától este 22 óráig lezárják a Nyugati téri felüljárót, valamint a Bajcsy-Zsilinszky utat a Nyugati tér és az Alkotmány utca között. Emellett a környéken több helyen megállási tilalomra is számítani kell. A javasolt elkerülő útvonal északi irányban a Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány utca – Szemere utca – Szent István körút – Váci út, déli irányban a Váci út – Victor Hugo utca – Pannónia utca – Honvéd utca – Alkotmány utca – Bajcsy Zsilinszky út útvona - tájékoztat a Budapesti Közlekedési Központ, egyúttal elnézést kérve az uitazók kellemetlenségeiért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár