Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2017. Október 02. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Drog miatt bukott le, de végül kiderült, hogy embereket akart csempészni

Drog miatt bukott le, de végül kiderült, hogy embereket akart csempészni

Békés megyében a rendőrség őrizetbe vett egy Ausztriában élő iráni férfit.

A Dombegyház és Kevermes közötti úton október 1-jén, 0 óra 15 perc körül leállítottak a rendőrök egy személygépkocsit, amelyet egy Ausztriában élő iráni állampolgár vezetett. Az autóban kábítószergyanús anyagot találtak, ezért a férfit előállították és a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene.

Közben, október 1-jén, 2 óra körül öt határsértőt fogtak el a rendőrök a Battonya és Dombegyház közötti úton. A magukat iraki és iráni állampolgárnak valló külföldieknek a gyanú szerint a kábítószer birtoklása vétség miatt előállított iráni férfi segített volna abban, hogy Magyarországon keresztül eljussanak Nyugat-Európába. A 23 éves Ausztriában élő N. Ali Reza-t a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya embercsempészés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette és az autóját lefoglalta.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 14:39, péntek | Belföld

Orbán Viktor: nem időszerű Ukrajna EU-csatlakozása

2023. December 08. 09:30, péntek | Belföld

Advent vasárnap kezdenek kétnapos sztrájkba a Volán dolgozók

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet – arra hivatkozva, hogy 2024-re még nem született bérfejlesztési ajánlat – advent második vasárnapjára, és az azt követő hétfőre munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál.

2023. December 08. 07:45, péntek | Belföld

Lázár János: az elmúlt 30 év legnagyobb tarifareformja készül

Az elmúlt 30 év legnagyobb tarifareformját készíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a MÁV-Volán Csoporttal - jelentette be a közösségi oldalán csütörtökön Lázár János.