Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. December 03. 09:31, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Drogdílerek, fogolyszökés, adósságátvállalás, Mikulás – Heti hírek

Drogdílerek, fogolyszökés, adósságátvállalás, Mikulás – Heti hírek

Esztergomi drogdílereket fogtak a rendőrök, míg Dorogról megszökött egy fogoly. Közben elkezdődtek az esztergomi adósság átvállalásának tárgyalásai. Vitéz lett az év játékosa, jön a Mikulás! Heti hírek!

Esztergomba és Kertvárosba is érkezik a Mikulás
Már a hét elején leadhatják kívánságlistájukat a gyerekek az esztergomi művelődési házban a Mikulásnak, aki szerdán érkezik vissza műsorral és ajándékokkal. Sőt december 6-án a kertváros közösségi házba is ellátogat. Részletek ITT!

Kezdődik az esztergomi adósságátvállalás – államtitkári országjárás
Esztergomban is elkezdődtek az önkormányzati adósságállomány átvállalásának tárgyalásai, ezt Németh Zsolt államtitkár és Czunyiné Bertalan Judit kormánymegbízott fejtette ki csütörtökön a művelődési házban. Részletek ITT!

Jótékonysági kiállítás egy művészeti alapért Esztergomban
Közel harminc, Esztergomhoz kötődő képzőművész munkájából rendez jótékonysági kiállítást és vásárt december 7-én, pénteken a Kaleidoszkóp Ház Kulturális Központ és az Eurohíd Alapítvány a vár Rondella Galériájában. Részletek ITT!

Magyar Teátrumi Társaság tagja lett az Esztergomi Várszínház
Nyolc új tag - köztük az Esztergomi Várszínház és a Magyar Állami Operaház - felvételéről döntött a Magyar Teátrumi Társaság múlt szerdai budapesti közgyűlésén. Részletek ITT!

Két esztergomi drogdílert fogtak a rendőrök
Kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség két 23 éves férfival szemben, akik már évek óta kábítószernek minősülő anyagot adtak el anyagi haszonszerzésért. Részletek ITT!

Fogolyszökés Dorogon
Megszökött egy dorogi, elítélteket is foglalkoztató üzemből Lázár György, a Márianosztrai Fegyház és Börtön fogvatartottja múlt hétfőn 19 és 20 óra közötti időben. A dorogi rendőrség eljárást folytat az elítélttel szemben. Részletek ITT!

Ritka példa Tát – megújult az általános iskola
Ünnepélyes keretek között adták át Táton az Új Széchenyi Terv keretében felújított III. Béla Általános Iskolát a közelmúltban. Az intézmény a korszerűsítésnek köszönhetően jelentős fenntartási költséget spórolhat meg. Részletek ITT!

Esztergomi Vitéz az Év játékosa
Kihirdette a Magyar Rögbi Szövetség az Év játékosai címet a minap, melyet a tizenötös rögbiben az Esztergomi Vitézek bajnokcsapatának tagja, Collet Gregoire érdemelt ki idén. A Vitéz-csapatok legutóbb mind győztek. Részletek ITT!

Még több hír, érdekesség és program ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT