Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2016. Június 01. 10:12, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Droggal és irataival együtt vesztette el a táskáját, így bukott le a tatai férfi

Droggal és irataival együtt vesztette el a táskáját, így bukott le a tatai férfi

Drog lapult abban az elvesztett táskában, amit egy becsületes megtaláló - belenézés nélkül - vissza akart adni a tatai férfinek, mivel azonban nem sikerült, ezért bevitte a rendőrségre.

A Tatabányai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 40 éves tatai lakos ellen.

Egy helyi nő jelent meg kedden 18 órakor a rendőrkapitányságon, hogy leadjon egy talált tárgyat. Elmondása alapján egy előtte haladó személygépkocsi tetejéről esett az úttestre egy táska. A bejelentő figyelmeztető jelzéseit a sofőr figyelmen kívül hagyta, így azt tulajdonosának nem tudta visszaadni.

A rendőrök a talált tárgyat átvették és a tartalmát átvizsgálták. A táskából iratokon kívül, átlátszó zacskóban, fehér színű kábítószergyanús anyaggal szennyezett, továbbá két darab műanyag fecskendőt, benne fehér kristályos kábítószergyanús anyagmaradványt foglaltak le.

A nyomozók a bűnjelek tulajdonosát értesítették, aki a kapitányságon fél órán belül megjelent. Vele szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, aminek eredménye pozitív lett.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerte, hogy a tiltott szert magának vásárolta és abból fogyasztott.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.