Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Március 23. 18:44, szombat | Helyi
Forrás: KEMRFK

Drogos fiatalok buszsofőrt vertek Esztergomban

Drogos fiatalok buszsofőrt vertek Esztergomban

Két, drogot fogyasztó 16 éves fiatal randalírozott pénteken Esztergomban egy buszon, majd miután a sofőr rájuk szólt, bántalmazták a vezetőt. A rendőrök a bejelentés után hamar elkapták a gyanúsítottakat.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség két 16 éves esztergomi fiatallal szemben, akik pénteken bántalmaztak egy buszsofőrt Esztergomban.

Az ötfős társaság 16 óra 30 perc körül szállt fel az autóbuszra. Miután a fiatalok hangoskodni kezdtek, a buszsofőr felszólította őket, hogy szálljanak le a buszról. A fiúk közül hárman ezt meg is tették, azonban ketten rátámadtak a sofőrre, ezután elmenekültek a helyszínről. A sértett elvezetett a végállomásig, ezt követően értesítette a rendőrséget. Az esztergomi rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőket. A két 16 éves fiút előállításukat követően őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

A két gyanúsítottal szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, mely mindkettejük esetében pozitív eredményt mutatott. Ellenük közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett, valamint kábítószerrel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT