Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2012. November 16. 11:08, péntek | Helyi
Forrás: lvp / Duna Múzeum

Duna Múzeumos családi délelőtt az Advent jegyében

Duna Múzeumos családi délelőtt az Advent jegyében

Hamarosan kezdődik az adventi időszak, melyet a Duna Múzeum egy családi, kézműves délelőttel indít november 25-én. A programok során egyebek mellett díszeket, adventi koszorút készíthetnek a résztvevők.

November 25-én, vasárnap 10 és 14 óra között rendezi meg a Duna Múzeum már hagyományos adventi kézműves programját. A rendezvényre családokat, baráti társaságokat egyaránt várnak a szervezők, hogy együtt hangolódjanak rá az ünnepre. A programok közt gyertyamártás, ablakdísz készítése is szerepel, de a kézműves foglalkozások során bárki elkészítheti adventi naptárát is vagy az adventi koszorúját is összeállíthatja minimális díj ellenében. Utóbbihoz koszorú-alapot és négy gyertyát vigyen magával az, aki koszorút szeretne készíteni, az ötleteket és dekorációs anyagokat viszont a múzeum biztosítja.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:43, csütörtök | Helyi

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

C-SPED 84 Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 120,32 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

2022. Szeptember 28. 08:36, szerda | Helyi

A Grand Hotel Esztergom csapatába Recepcióst keresünk!

A szálloda – a Continental Group üzemeltetésében – a város központjában épült, a Mária Valéria hídra felvezető Táncsics utcában, a Prímás-szigeten.

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco