Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Március 19. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu

Dupla siker az esztergomi vívótól

Dupla siker az esztergomi vívótól

Egymás után két sikert is kivívott Molnár Endre, a Szent György Vívó Egyesület tőrvívója.

A Szent György Vívó Egyesület legjobb tőrvívója, Molnár Endre, gyors egymásutánban két szép eredményt harcolt ki a pástokon. Egy héttel ezelőtt az U14-es európai körverseny kunszentmiklósi állomásán nemzetközi mezőnyben került a legjobbak közé. A két forduló körmérkőzés után a 6. helyen jutott a direktkiesés táblára az esztergomi vívó, melyben szép győzelmekkel került a legjobbak közé. Itt a ranglistavezető és végső győztes ellen nem sikerült a meglepetés, és a 6. helyen végzett.

A hétvégén Budapesten Magyar Kupa hazai válogató verseny következett, melyen a serdülő korosztályban, idősebbek közt indult. A selejtezők után a direkt kieséses táblán egyre javuló formát mutatva győzte le ellenfeleit, majd a legjobb 8 közt is sikerrel vette az első akadályt és a legjobb 4 közé került. Itt sajnos ismét a ranglistavezető és végső győztes következett, így Molnár Endre az értékes 3. helyen végzett.

Teljesítményével azt is kivívta, hogy a március végén Esztergomban sorra kerülő utánpótlás válogatott edzőtáborba is meghívást kapjon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT