Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2021. Augusztus 17. 08:57, kedd | Helyi
Forrás: Police.hu

Egy járművezető Esztergom külterületén sodort veszélybe másokat – a rendőrség keresi a veszélyeztetett autó sofőrjét

Egy járművezető Esztergom külterületén sodort veszélybe másokat – a rendőrség keresi a veszélyeztetett autó sofőrjét

Az esztergomi rendőrség keresi annak az autónak a vezetőjét és esetleges utasait, amelyet egy szabálytalanul közlekedő Jeep Cherokee vészmegállásra kényszerített még június 26-án éjszaka a Táti úton.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság 11060/557/2021. bűnügyi számon eljárást folytat közúti veszélyeztetés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint, 2021. június 26-án 23 óra 13 perckor Esztergom külterületén, a 11. számú főúton (Táti út) a Bottyán tó és a 117. számú főút közötti útszakaszon egy Esztergom felől haladó Jeep Cherokee - melyet megkülönböztető fény-és hangjelzés együttes használatával egy rendőrautó követett - a szemből, Tát irányából érkező sötét színű személygépkocsi vezetőjét megállásra kényszerítette azzal, hogy annak a forgalmi sávját elfoglalva szembe közlekedett vele.

A Jeep sofőrje ezután visszakormányozta járművét a jobb oldali forgalmi sávba, majd hirtelen visszatért a bal oldalra, ahol az ott leállásra kényszerített sötét autót csak az ütközés előtti utolsó pillanatban kerülte ki és tért vissza a saját sávjába. A rendőrség megállapította, hogy az eset kapcsán a részes személygépkocsiban tartózkodó gépkocsivezető és esetleges utasai élete, testi épsége a terepjárót vezető személy szándékos közlekedési szabályszegései miatt közvetlen veszélybe került.

A rendőrhatóság kéri a Jeep Cherokee vezetője által útpadkára és megállásra kényszerített ismeretlen típusú személygépkocsi vezetőjének és esetleges utasainak jelentkezését.

Bejelentés tehető az Esztergomi Rendőrkapitányságon személyesen, a 06 (33) 510-240-es telefonszámon, a 107-es illetve 112-es segélyhívó számon, vagy a telefontanú 06/80/555-111-es zöld számán.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.