Városlista
2024. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2014. Június 16. 07:31, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Egy nap két betörés végül elfogás – vádemelés a 16 éves fiú ellen

Egy nap két betörés végül elfogás – vádemelés a 16 éves fiú ellen

Egy nap alatt két tokodi házba tört be az a 16 éves fiú, akit a dorogi rendőrök 24 órán belül elfogták. Az egyenruhások vádemelési javaslattal továbbították az ügyét.

Két tokodi házba tört be ugyanazon a napon egy 16 éves fiú. A gyanú szerint a fiatalkorú két gyermekkorú társával ment be január elsején hajnalban az egymás mellett lévő házakba. A gyanúsított az egyik ingatlanból gázégetőt, vasfűrészt és csőkulcsot tulajdonított el. Ezt követően a fiú megrongálta a szomszéd ház egyik ablakát és falát, de oda nem tudott bejutni, ezért csak az udvaron lévő kerti csapot és az azt tartó vas rudat tudta eltulajdonítani. A 16 éves fiút 24 órán belül elfogták a dorogi rendőrök és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A büntetőeljárást a rendőrség június 13-án befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.