Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2014. Június 16. 07:31, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Egy nap két betörés végül elfogás – vádemelés a 16 éves fiú ellen

Egy nap két betörés végül elfogás – vádemelés a 16 éves fiú ellen

Egy nap alatt két tokodi házba tört be az a 16 éves fiú, akit a dorogi rendőrök 24 órán belül elfogták. Az egyenruhások vádemelési javaslattal továbbították az ügyét.

Két tokodi házba tört be ugyanazon a napon egy 16 éves fiú. A gyanú szerint a fiatalkorú két gyermekkorú társával ment be január elsején hajnalban az egymás mellett lévő házakba. A gyanúsított az egyik ingatlanból gázégetőt, vasfűrészt és csőkulcsot tulajdonított el. Ezt követően a fiú megrongálta a szomszéd ház egyik ablakát és falát, de oda nem tudott bejutni, ezért csak az udvaron lévő kerti csapot és az azt tartó vas rudat tudta eltulajdonítani. A 16 éves fiút 24 órán belül elfogták a dorogi rendőrök és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A büntetőeljárást a rendőrség június 13-án befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.