Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2019. Október 15. 13:01, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Egy napon keresztül, alvás és pihenés nélkül lőttek Kertvárosban

Egy napon keresztül, alvás és pihenés nélkül lőttek Kertvárosban

A versenyzők 24 órán keresztül, alvás és pihenő nélkül teljesítették a feladatokat.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság két lőkiképzője, Csomán János főtörzszászlós és Borka László őrnagy már nyolcadik alkalommal rendezte meg a 24 órás lőbajnokságot Esztergom-Kertvárosban – közölte a rendőrség oldalán.

Az országban egyedülállónak számító verseny lényege, hogy a résztvevők 24 órán keresztül éjjel-nappal folyamatosan lőnek, alvás és pihenő nélkül. A versenyen a korábbi évekhez hasonlóan idén is a maximális, 50 fő vett részt. A szervezők minden évben különös gondot fordítanak arra, hogy érdekes, nem átlagos lőfeladatokat állítsanak össze, amelyeket a legváltozatosabb testhelyzetekből, nehezítésekkel, fizikai terheléssel, az éjszaka folyamán logikai és koncentrációt különösen igénybe vevő módon kell teljesíteniük.

Az idei versenyen Rafai Richárd bizonyult a legjobbnak, a második helyen Seres László végzett, a harmadik helyezést pedig a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársa, Illés Gábor rendőr százados szerezte meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.