Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Július 18. 05:00, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Egybehangzó döntéssel választott elnököt az iparkamara

Egybehangzó döntéssel választott elnököt az iparkamara

Tisztújító küldöttgyűlést tartott a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (KEMKIK).

A küldöttek megválasztották a kamara elnökét, az általános alelnököt, a három tagozati alelnököt, az elnökség tagjait, valamint első alkalommal választottak nagyvállalati és innovációs tanácsnokot.

A tisztségekre nyílt szavazással voksoltak a küldöttek, minden esetben egybehangzó döntéssel. Dr. Szerencsés Lászlót megerősítették elnöki tisztségében.

Általános alelnökké Kárpát Csabát választották, az ipari tagozat alelnöke Baráth Sándor, a kézműipari tagozatot Rabóczky Jánosné vezetheti tovább, a kereskedelmi tagozat alelnöke Bondor László. Az ellenőrző bizottság tagjai maguk közül elnökké választották Szample Tibort, az etikai bizottság elnöke Vági Péter lett.

Mivel megyénk vállalati struktúrája, munkaadói felépítése megköveteli, hogy külön választott tisztségviselő foglalkozzon a nagyvállalatokkal, a megye innovációs tevékenységével, az ebben rejlő lehetőségek kiaknázásával, a kamara nagyvállalati és innovációs tanácsnokká választotta a Magyar Suzuki Zrt. képviseletében dr. Urbán László vezérigazgató-helyettest.

A tisztújítást követően dr. Szerencsés László a maga és az elnökség nevében köszönetet mondott a jelölésért és a választásért, majd a megjelentek információkat kaptak a július elsejétől működő egyéni vállalkozói tájékoztatási rendszeről, valamint a megyei Munkaerőpiaci Kerekasztalról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.