Városlista
2022. július 3, vasárnap - Kornél

Hírek

2015. Október 30. 07:37, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Egyre többen kötnek kegyeleti biztosítást

Egyre többen kötnek kegyeleti biztosítást

A becslések szerint immár 50 ezer idős ember rendelkezik kegyeleti biztosítással a végtisztesség költségeinek fedezésére - közölte pénteki számában a Magyar Idők.

Bóna Katalin, az Union biztosító életbiztosítási ügyvezető igazgatója a lapnak elmondta: a konstrukció keretében előre meghatározott összeget fizetnek a kedvezményezettnek, illetve az örökösnek, illeték és adómentesen.

Raveczky Zsolt, az Erste biztosító elnök-vezérigazgatója azt közölte: a biztosítók általában 80 éves korig fogadják be a biztosításokat.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 03. 15:06, vasárnap | Belföld

Palkovics: Magyarországnak van elegendő vize

Magyarországnak van elegendő vize, de nem mindegy, hogy a vízkészlettel hogyan bánunk - emelte ki Palkovics László technológiai és ipari miniszter szombat este Győrben, a Víz, amit akartunk elnevezésű ünnepségen.

2022. Július 03. 12:43, vasárnap | Belföld

Halálos áldozata is van a migránsok fegyveres összecsapásának a magyar határ közelében

Migránsok két csoportja támadt egymásra lőfegyverekkel szombat hajnalban a magyar határhoz közeli szabadkai erdőben, a helyszíni beszámolók szerint legalább hat sérült és egy halott is van,

2022. Július 03. 10:38, vasárnap | Belföld

Megműtötték a terézvárosi házomlásban megsérült táncművész gerincét

Sikeresen megműtötték a terézvárosi házomlás során súlyosan megsérült táncművész gerincét - tájékoztatta a Budapesti Operettszínház az MTI-t.

2022. Július 03. 09:29, vasárnap | Belföld

Ismét fokozódik a kánikula, kedden érkezik egy hidegfront

A következő napokban ismét erősödik a nappali felmelegedés. A kedden érkező hidegfront mérsékelheti a kánikulát - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szombat délutáni videójából.