Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Február 23. 07:14, hétfő | Helyi
Forrás: KEMRFK

Egyszer csak ütött a dorogi nő

Egyszer csak ütött a dorogi nő

Elcsalta a férfit, majd segítségét kérte autójánál, mialatt a férfi a kerekeket ellenőrizte a nő többször is tarkón ütötte. Eljárást indított a dorogi rendőrség.

Súlyos testi sértés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 45 éves asszony ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint üzletfelét bántalmazta 2015. február 19-én.

A gyanúsított február 19-re beszélt meg találkozót a sértettel. Egy étteremben kellett volna találkozniuk, de az asszony autója meghibásodására hivatkozva egy félreeső helyre csalta a férfit. Állítása szerint a kerékkel volt gond, melyet időközben megcsinált, csak a csavarok meghúzásában és a dísztárcsa visszahelyezésében kérte a sértett segítségét. A férfi leguggolt, hogy megigazítsa az abroncsokat, de meglepetten tapasztalta, hogy azokkal nem kell csinálnia semmit sem. A második keréknél is ezt tapasztalta, de nem szólt miatta könyvelőjének. Ezt követően már nem jutott szóhoz, B. Krisztina több erőteljes csapás mért a tarkójára.

A sértett a bántalmazást követően autóba ült és a legközelebbi orvosi rendelőhöz hajtott, ahol ellátták vérző sérülését, majd feljelentést tett a Dorogi Rendőrkapitányságon. A nyomozók előállították B. Krisztinát, aki gyanúsítotti kihallgatásán nem tudott érdemi magyarázatot adni tettére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT