Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2024. Május 16. 07:45, csütörtök | Helyi
Forrás: index.hu

Elek Gábor nemrég köszönt el a Ferencvárostól, hamarosan ismét a Népligetben találhatja magát

Elek Gábor nemrég köszönt el a Ferencvárostól, hamarosan ismét a Népligetben találhatja magát

Elek Gábor tavaly júniusban, 15 év után köszönt el a Ferencváros női kézilabdacsapatának kispadjától, és vállalta az akkor még harmadosztályú Esztergomi Vitézek szakmai vezetését. Most azonban úgy tűnik, hogy hamarosan ismét az élvonalban találhatja magát, akkor pedig – igaz, már ellenfélként – biztosan visszatér a Népligetbe.

Elek a tavalyi szezon végén, 15 év után kupagyőzelemmel és Bajnokok Ligája-ezüstéremmel a nyakában távozott a Népligetből. Nem ment messzire, új impulzusokat és kihívásokat keresve az Esztergomi Vitézek szakmai igazgatói pozícióját választotta, segítve ezzel Karvalics Tamás vezetőedzői munkáját – az akkor még harmadosztályú csapatnál.

2023 júniusában azonban a Magyar Kézilabda-szövetség bejelentette: a Siófok nem kapja meg a klublicenszet a 2023/24 NB I-es évadra, így a NEKA továbbra is az élvonaban szerepelhet, az esztergomi alakulat pedig így eggyel magasabb osztályban, az NB I/B-ben indulhat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.