Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2023. Március 28. 16:26, kedd | PR
Forrás: (x)

Elektromos kerékpárok túrához és városi környezetben történő tekeréshez is

Elektromos kerékpárok túrához és városi környezetben történő tekeréshez is

Itt a tavasz. Egyre többen vágynak ki a természetbe és egyre többen veszik elő a garázsból, a pincéből a kerékpárjukat, vagy nézelődnek webáruházakban, szaküzletekben, hogy megvásárolják álmaik kerékpárját.

Mielőtt azonban a virtuális kosarunkba helyeznénk a kinézett és áhított biciklit, gondoljuk át, hogy milyen terepen, milyen környezetben kívánjuk azt használni. Mutatjuk is, hogy milyen biciklit válasszunk, ha a hegyekben vagy csak a városban kívánunk kerékpározni!

A nehéz terep kerékpárja – MTB elektromos kerékpár

Az MTB elektromos kerékpárokat az alacsony üzemeltetési költség, jellemez, illetve ezekkel a környezetbarát kerékpárokkal nagyon könnyen lehet közlekedni. Az MTB elektromos kerékpár pozitív tulajdonságai közé sorolható a stabil váz, a nagy teljesítményű motor, amely a legnehezebb terep legyőzésére is kiválóan alkalmas. Ezek a kerékpárok az utóbbi időben óriási változáson mentek keresztül, aminek köszönhetően elmondható, hogy valóban legyőzik a legnehezebb terepet is.
Érdemes a cseh Crussis márkát választani, az inSPORTline webáruházban megrendelni, és akár személyesen átvenni az esztergomi üzletben!

Terepre és városi biciklizésre – Trekking elektromos kerékpár

A Trekking elektromos kerékpárokra is jellemző az alacsony üzemeltetési költség, kímélik a környezetet és nagyon könnyedén lehet velük közlekedni. Amennyiben terepen és a városban is szeretnénk biciklizni, de nem akarunk két biciklit vásárolni, akkor a Trekking elektromos kerékpár lehet a megfelelő választás számunkra. Ezek a biciklik ugyanis kiválóan alkalmasak hosszabb utak megtételére mérsékelt terepen, illetve közúti használatra is. Az elektromos kerékpárokhoz nincs szükség jogosítványra, de még felelősségbiztosítást sem kell kötnünk.

Városi elektromos kerékpár

Ha a városban szeretnénk csak biciklizni, akkor a városi elektromos kerékpárok kategóriájában nézelődhetünk. Ezek a kerékpárok alacsony vázszerkezettel rendelkeznek, nagyon könnyű azokra felszállni, illetve a kényelmes és környezetbarát közlekedést teszik lehetővé. Napjainkban nem csak az idősek kedvelt közlekedési eszköze, egyre több fiatal és középkorú nő és férfi teszi le a voksát emellett a közlekedési eszköz mellett.

Ha utaznánk a kerékpárral – összecsukható bicikli

Az összecsukható bicikliket folding bike-nak is nevezik. Semmilyen szerszám használatára nincs szükség, hogy a kerékpár vázát félbehajtsuk, illetve ennek a biciklitípusnak a kormánya is lehajtható. Éppen ezek miatt a tulajdonságok miatt könnyen szállítható, az autó csomagtartójában és a közlekedési eszközön is. Mindemellett jóval kisebb helyen is tárolható, mint a nem összehajtható társai. A biciklinek kompakt a mérete és a vázba integrált akkumulátorral rendelkezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat

2024. Február 26. 10:02, hétfő | PR

A tökéletes sírkőkészítő ismérvei

2024. Február 21. 10:18, szerda | PR

Miért javasolt a keresőoptimalizálást tapasztalt szakemberekre bízni?

A SEO ügynökségek olyan cégek, amelyek segítenek mind a vállalatoknak és vállalkozóknak kedvezőbb rangsorolást és erősebb jelenlétet elérni a Google, és más keresőmotorok találati listáján.

2024. Február 20. 15:22, kedd | PR

A megfelelő páratartalom kiemelten fontos az otthonunkban

Az otthonokban uralkodó magas páratartalom nemcsak a komfortérzetünket befolyásolja negatívan, de hosszú távon az épületek szerkezetére és lakóinak egészségére is ártalmas lehet.